Hydrofiele doek ED Moon Balloon | 2stuks

Hydrofiele doek Moon Balloon is een prachtige zachte en superlichte hydrofiele doeken set die zacht is voor de gevoelige babyhuid. De bamboo fibers zorgen ervoor dat de hydrofiele doek lucht doorlaat, voor een aangename temperatuur zorgt en goed absorbeert. De dubbele laag van deze klassieke geweven hydrofiele doek versterkt deze eigenschappen nog meer en creëert bovendien een deken die zachter wordt na iedere wasbeurt. De doeken hebben een afmeting van 80cm x 80cm.

Deze superzachte dekens kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld als voedingsdoek zodat je afgeschermd en in privacy je baby borstvoeding kunt geven, als draagbaar dekentje neem je jouw baby zo vanuit de wieg mee in de auto en zorgt de hydrofiele doek dat hij de hele tijd lekker warm blijft. Maar je kan de hydrofiele doeken ook gebruiken als hoes voor je verschoningsmat, als “kussentje”voor in de wieg of ledikant en je kan er nog veel meer mee doen maar dat mag je zelf ontdekken.

Koop nu dit prachtige Feather Love duo bestaande uit 1 effen blauwe hydrofiele doek en 1 hydrofiele doek met luchtballonnen/ moon balloon motief! 

Hydrofiele doek ED Moon Balloon | 2stuks

  • €39,90
  • Excl. BTW: €32,98