Handenwassen hulpje Grijs + Roze

Dit handenwassenhulpje maakt handjes wassen nu eindelijk een keer eenvoudig. Handen wassen is altijd zo'n gedoe. Je kind met één hand optillen waarbij zijn billen op jouw knie rusten zodat je kind lang genoeg is om bij de kraan te komen. Vooral wanneer je onderweg bent en je geen handig opstapje bij de hand hebt, scheelt het een boel als je jouw peuter niet hoeft op te tillen om bij de kraan te komen. Het handenwassenhulpje dient als het ware als een kraanverlengstuk en bevordert niet alleen hun zelfstandigheid maar helpt ook in hun "alles eng vinden periode". Handen wassen met een waterval is immers een stuk interessanter en veel leuker wanneer jouw kindje het "zelluf"kan. Je ontvangt het handenwassenhulpje in zowel roze als grijs. Roze voor de girls, grijs voor de boys...grijs in het toilet beneden en roze boven...Wat jij wil.

Dit handige handenwassenhulpje is universeel en past daardoor op bijna alle kranen. Bovendien kan je het handenwassenhulpje ook eenvoudig meenemen zodat je ook tijdens je vakantie of je dagje uit niet steeds je rug hoeft te belasten met het optillen van je kind.


Pluspunten van een handenwassenhulpje zijn:

* je kind kan zelf zijn handen wassen;
* bevordert de zelfstandigheid;
* het past in je tas waardoor je er ook onderweg plezier van hebt;
* handen wassen is niet meer 'eng' door waterval-effect;
* universeel;
* geschikt voor vrijwel elk toilet/badkamer door de rustige kleuren;
* verpakt per 2 (1 grijze en 1 roze handenwassenhulpje);


 

CADEAU-IDEE
De kraanverlenger is een praktisch cadeau voor peuters die graag alles zelf willen doen. Andere cadeaus waarbij je peuter dingen zelf kan doen of die praktisch zijn voor onderweg zijn het oefenpotje en opstapje krukje in één en de 3-in-1 verschoningsset.

Handenwassen hulpje Grijs + Roze

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22