Zwanger cadeau set Zwanger | Mummy to Be

Zwanger? Wat leuk! Als zwangere aanstaande mama moet je natuurlijk ook goed voor jezelf zorgen en dat gaat een stuk makkelijker wanneer je alles wat je nodig hebt aan persoonlijke verzorging tijdens de eerste 24 weken van jouw zwangerschap in één handig koffertje terug kan vinden.

Beauty cadeau set "Zwanger" bestaat uit een prachtig tinnen koffertje met roze pied de poule motief. Hetzelfde motief vind je terug op de drie verzorgingsproducten voor mama die in het koffertje zitten. Je vindt er een royale tube (250ml) Anti striae crème om zwangerschapsstrepen te voorkomen.  Een heerlijke Body mist (100ml) om over je gehele lichaam te verstuiven als verfrissing en een geurstick (Mummy Balm, 4gram) speciaal om geurtjes die jou tegen staan te maskeren. Daarbij verzorgt de geurstick tevens je lippen en beschermt tegen uitdroging. En natuurlijk vind je er ook een handig boekje met informatie over  hoe je de producten uit het koffertje het beste toe kunt passen en ander praktische tips voor tijdens je zwangerschap.

Bekijk ook eens de blog van Jillxox op Liefsjill.nl met een handige zwangerschapskalender waarin je informatie vindt over jouw zwangerschap per week.

Bijzondere elementen Beauty cadeau set "Zwanger" (Mummy to be):
- 4 delige verzorgingsset voor zwangeren;
- 1 tinnen koffertje;
- 1 tube anti striae crème (250ml);
- 1 Body mist verstuiver (100ml);
- 1 geurstick (4gram); 
- speciaal ontwikkeld voor de eerste 24 weken van je zwangerschap;
- vrij van parabenen, ftalaten,caffeine en zonder toegevoegde kleurstoffen;

Vanaf 24 weken zwangerschap shop je ook het vervolg koffertje Expecting Mummy van Suavinex met daarin alle verzorgingsproducten die je tot aan de geboorte van je kindje nodig hebt.

Zwanger cadeau set Zwanger | Mummy to Be

  • €39,95
  • Excl. BTW: €33,02