Billendoekjes box OxoTot On-The-Go-Groen

Baby billen verschonen kan je eenvoudig overal doen dankzij Billendoekjes box OXO Tot on the Go. De on the Go billendoekjes box is compacter dan zijn grote broer Billendoekjes Box Groen en daardoor ideaal voor onderweg. Niet alleen voor het poetsen van je baby's billen maar ook voor het schoonmaken van vieze handjes en mondjes. 

Geen gedoe meer met billendoekjes wanneer je er op uit trekt met je kleindje. De grote billendoekjes box van OXO Tot heeft er een broertje bij die kleiner, platter en net zo handig is als zijn grote broer. Billendoekjesbox OXO Go is een stylische billendoekjes box waarin je de billendoekjes van je kindje tijdelijk in opbergt en vochtig houdt. Deze praktische billendoekjes dispenser is stijlvol wit met een lime groen randje. Extra handig is het silicone hengsel waarmee je de billendoekjes box eenvoudig vastmaakt aan je kinderwagen. Zo heb je ook wanneer je kindje buiten speelt en zijn handjes vies maakt gemakkelijk en snel een doekje bij de hand. Je kan de billendoekjesbox dus ook gebruiken voor de vochtige doekjes waarmee je het mondje/ handje van je kindje poetst. 

 


Pluspunten van billendoekjesbox OXO Go Groen zijn;

- stylish witte box met mooi limegroen sluitgedeelte;
- extra plat voor onderweg (past in handtas/ luiertas);
- handig silicone hengsel voor bevestiging aan kinderwagen/ buggy/ luiertas;
- geen BPA/ PVC;


Shop direct mee!

Heb je nog een ‘normale’ stijlvolle billendoekjesbox nodig? Shop dan de bijpassende billendoekjes box van OXO Tot mee met verzwaarde bodem en klik-sluit-systeem zodat je eenvoudig met 1 hand een billendoekje kunt pakken. Altijd 1 hand vrij voor je kindje. Verschonen was nog nooit zo gemakkelijk!

Billendoekjes box OxoTot On-The-Go-Groen

  • €14,90
  • Excl. BTW: €12,31

Tags: verschonen, baby, billen, poetsen