Bijtring Rubber Blauw 0+

Een Suavinex rubber bijtring in stijlvol blauw is een hip kraamcadeau en bovendien een natuurlijke manier om het tandvlees te masseren en soepel te maken. Hierdoor wordt ook de pijn bij het doorkomen van de tandjes minder. Om ervoor te zorgen dat jouw baby zo min mogelijk last heeft van zijn doorkomende tandjes is het belangrijk dat zijn tandvlees lekker soepel is. Door flink te bijten/ kauwen maakt je baby zijn tandvlees soepel en kunnen tandjes makkelijker doorkomen.

Deze blauwe Suavinex rubber bijtring is voorzien van opliggende bobbels die vooral het tandvlees masseren van de voorzijde van de mond en zo het gebied masseert waar de tandjes vaak als eerste doorkomen. De rubber bijtring is zacht flexibel, 100% BPA - vrij en superlicht waardoor hij al vanaf de geboorte gebruikt kan worden. Baby's willen namelijk altijd iets in hun mondje stoppen, dus geef je baby dan ook iets waar hij lekker op kan kauwen/ bijten en sabbelen.

Om ervoor te zorgen dat je niet steeds de bijtring van je kind moet oppakken en schoonmaken of dat je de bijtring voor de zoveelste keer kwijt bent, bevestig je de bijtring het beste aan een fopspeenketting/ speenkoord. De rubber bijtring bevestig je met een plastic clip aan de kleding van jouw kindje. De andere kant van de bijtringketting bevestig je aan de bijtring.


Pluspunten van deze hippe Suavinex rubber bijtring blauw 0+ zijn:

* te gebruiken vanaf 0 maanden;
* natuurlijke 'pijnstiller' in stijlish blauw;
* verzacht bij het doorkomen van tandjes;
* zorgt voor een prettige massage van het tandvlees door opliggende bobbels;
* 0% BPA;
* ook verkrijgbaar in andere bijpassende kleuren;

CADEAUVERPAKKING
Pak de bijtring in, in een handige vlakke papieren zak van Margo Slingerland met leuke prentjes of bijvoorbeeld in een Wolken zakje van Eef Lillemor. Deze leuke cadeauverpakking kan je hier bekijken.


PRODUCT IMPRESSIE


BESTEL OOK
Om jouw kraamcadeau of babyshowercadeau compleet te maken shop je de Suavinex Antilekbeker Fox 4+ in blauw erbij en voeg je er nog zo'n mooie extra lange babylepel in geel van Suavinex aan toe. Transparante folie er omheen wat lintjes en je hebt een superleuk, uniek cadeau!

Bijtring Rubber Blauw 0+

  • €7,95
  • Excl. BTW: €6,57

Beschikbare opties: