Bijtring Muziek sleutel

Deze vrolijke educatieve bijtring van Suavinex is een hip babygadget bestaande uit een bloemvormig muziekdoosje met drukknop en daaraan vast een sleutelbos van drie zachte rubber sleutels. Bovendien is een bijtring een natuurlijke pijnstiller bij doorkomende tandjes. Door flink te bijten/ kauwen op zijn bijtring maakt je baby zijn tandvlees soepel en kunnen tandjes makkelijker doorkomen. De bijtring is al geschikt voor baby's vanaf 0 maanden. 

De muziek bijtring van Suavinex bestaat uit drie zachte rubber sleutels in verschillende contrasterende kleuren. Baby’s houden van extreme verschillen in licht en donker zoals zwart – wit maar ook van lekkere felle kleuren. De muziek bijtring van Suavinex biedt zowel de contrastkleuren als de felle kleuren wat jouw baby zal stimuleren om naar zijn sleutels te grijpen en zo zijn oog – handcoördinatie verbeteren.  

Door het zachte lichte materiaal van de grote felgekleurde sleutels en het bloemvormige muziekdoosje met vrolijke print is deze bijtring al geschikt voor baby's vanaf 0 maanden. Met een lichte druk op de print van het bloemvormige muziekdoosje klinkt het alom bekende deuntje van Altijd is Kortjakje ziek.

Totdat de tandjes bij jouw baby beginnen met doorkomen kan je baby spelen met zijn sleutelbos en luisteren naar het muziekje (Altijd is Kortjakje ziek) en zodra de signalen (meestal vanaf 3 maanden) zich voordoen dat de tandjes doorkomen, kan hij lekker bijten en kauwen op de sleutels. 

Bijzondere kenmerken van Bijtring muziek sleutel:
* te gebruiken vanaf 0 maanden;
* plastic ring met bloemvormig muziekdoosje met drukknop en 3 zachte rubber sleutels;
* verkrijgbaar met poes of muis print (zie tabblad met extra foto's);
* natuurlijke 'pijnstiller';
* stimuleert hand-oogcoördinatie bij baby's;
* verzacht bij het doorkomen van tandjes;
* zorgt voor een prettige massage van het tandvlees door harde en zachte materialen;
* muziekje (Altijd is Kortjakje ziek) en felle contrasterende kleuren stimuleren je baby om te kijken/ grijpen;
* vrij van BPA;

Bijtring Muziek sleutel

  • €12,95
  • Excl. BTW: €10,70