Bijtring Rammelaar Blauw

Deze blauwe Suavinex bijtring is een hip babygadget en bovendien een natuurlijke manier om pijn bij doorkomende tandjes te verminderen. Door flink te bijten/ kauwen op zijn bijtring, maakt je baby zijn tandvlees soepel en kunnen tandjes makkelijker doorkomen.

De Suavinex bijtring 6+ is van een steviger bijtbestendig materiaal gemaakt en voorzien van een rammelaar met kleine gekleurde balletjes die lekker veel herrie maken. De bijtring is 100% BPA - vrij en licht waardoor jouw baby er lekker zelf mee kan spelen. Baby's willen namelijk altijd iets in hun mondje stoppen, dus geef je baby dan ook iets waar hij lekker op kan kauwen/ bijten en sabbelen. Daarbij kan het koelelement/ de waterring worden gekoeld in de vriezer of koelkast. Dit zorgt voor extra verlichting bij geïrriteerd/ rood tandvlees.

Om ervoor te zorgen dat je niet steeds de bijtring van je kind moet oppakken en schoonmaken of dat je de bijtring voor de zoveelste keer kwijt bent, zijn er speciale Suavinex bijtringkettingen beschikbaar die matchen bij de bijtringen. De bijtringen bevestig je met een plastic clip aan de kleding van jouw kindje. De andere kant van de bijtringketting bevestig je aan de bijtring.


Pluspunten van deze hippe blauwe Suavinex combi bijtring met koelelement en rammelaar zijn:

* te gebruiken vanaf 6 maanden;
* natuurlijke 'pijnstiller'
* de waterring zorgt voor verlichting van geïrriteerd tandvlees;
* geschikt om te koelen in koelkast/vriezer;
* verzacht bij het doorkomen van tandjes;
* zorgt voor een prettige massage van het tandvlees door opliggende bobbels;
* de verschillende texturen versterken de nieuwe tandjes;
* de leuke rammelaar zorgt voor afleiding
* 0% BPA;
 


PRODUCT IMPRESSIE

 

Bijtring Rammelaar Blauw

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Beschikbare opties: