Bijtring Rammelaar Wit Aqua

Een Suavinex bijtring is een hip babygadget en bovendien is een bijtring een natuurlijke manier om het tandvlees te masseren en soepel te maken. Hierdoor wordt ook de pijn bij het doorkomen van de tandjes minder. Door flink te bijten/ kauwen op zijn bijtring maakt je baby zijn tandvlees soepel en kunnen tandjes makkelijker doorkomen.

De Suavinex bijtring 6+ is van een steviger bijtbestendig materiaal gemaakt en voorzien van een rammelaar met kleine gekleurde balletjes die lekker veel herrie maken. De bijtring is 100% BPA - vrij en licht waardoor jouw baby er lekker zelf mee kan spelen. Baby's willen namelijk altijd iets in hun mondje stoppen, dus geef je baby een bijtring waar hij lekker op kan kauwen/ bijten en sabbelen. Daarbij kan het koelelement/ waterring worden gekoeld in de vriezer of koelkast. Dit zorgt voor extra verlichting bij geïrriteerd/ rood tandvlees.

Om ervoor te zorgen dat je niet steeds de bijtring van je kind moet oppakken en schoonmaken of dat je de bijtring voor de zoveelste keer kwijt bent, zijn er speciale Suavinex bijtringkettingen beschikbaar die matchen bij de bijtringen. De bijtringen bevestig je met een plastic clip aan de kleding van jouw kindje. De andere kant van de bijtringketting bevestig je aan de bijtring.


Pluspunten van deze hippe Suavinex combi bijtring met koelelement en rammelaar zijn:

* te gebruiken vanaf 6 maanden;
* natuurlijke 'pijnstiller'
* de waterring zorgt voor verlichting van geïrriteerd tandvlees;
* geschikt om te koelen in koelkast/vriezer;
* verzacht bij het doorkomen van tandjes;
* zorgt voor een prettige massage van het tandvlees door opliggende bobbels;
* de verschillende texturen versterken de nieuwe tandjes;
* de leuke rammelaar zorgt voor afleiding
* 0% BPA;
* verkrijgbaar in blauw en roze;
* bijpassende bijtringkettingen zijn los verkrijgbaar;


PRODUCT IMPRESSIE


BESTEL OOK
Om jouw kraamcadeau of babyshowercadeau compleet te maken kies je nog  twee hippe Suavinex fopspenen van 6-12 maanden in een mooie fopspeen met print uit de Haute Couture collectie of een andere hippe fopspeen uit de fopspenen 4+ collectie. Wil je jouw babyshowercadeau of kraamcadeau met nog meer leuke babygadgets uitbreiden, voeg dan een mooie OXOTot, Hoppop of mOmma antilekbeker toe, een flessenborstel en bijvoorbeeld nog een fopspeen bewaardoosje. Wat je ook kiest, jouw cadeau is uniek.

Bijtring Rammelaar Wit Aqua

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22