Babydeken Roze Elodie Details Wafel | 70x100cm

Babydeken Wafel Roze is afkomstig uit de Bedouin Stories collectie van Elodie Details. De babydeken is gemaakt van 100% katoen en heeft een lekker ruime afmeting van 70cm x 100cm. Babydeken Wafel Roze is bovendien voorzien van een bijzonder weefsel in de vorm van kleine rechthoekjes die doen denken aan een wafel, vandaar de naam wafelstof. Babydeken Wafel Roze is de perfecte deken om jouw baby warm te houden tijdens zijn wandeling in de kinderwagen of bijvoorbeeld als dekentje voor in zijn wieg/ ledikant. Maar ook je peuter zal nog heerlijk naast je op de bank kunnen kruipen onder zijn babydeken van wafelstof.

Deze prachtige babydeken van Elodie Details is gemaakt van een hogere kwaliteit dan andere dekens. Die kwaliteit vind je onder andere terug in de stof die niet irriterend is voor de huid en lekker zacht aanvoelt. Het hoge absorptiegehalte neemt eventueel transpiratievocht snel op en houdt jouw kleintje lekker droog en comfortabel. Een baby die droog is en het niet te koud of te warm heeft, slaapt beter en jij dus ook.

Ook in deze babydeken vind je bijzondere details van Elodie Details weer terug in kleine afwerkingen zoals de geborduurde randen van de babydeken. De randen zijn geborduurd in een bronskleurig goud geïnspireerd op Marokkaanse folklore.

Bijzondere kenmerken van Babydeken Wafel Roze zijn:
* 100% organisch katoenen deken;
* deken gemaakt van wafelstof;
* zacht en absorberend materiaal;
* geborduurd detailrand in bronskleurig-goud;
* afmeting: 70x100cm;
* kan in wasmachine op 40 graden;
* geschikt als babydeken voor wieg/ledikant of bijvoorbeeld kinderwagen/ maxicosi;
* luxe deken voor dreumes en peuter;

Tip
Om zo lang mogelijk van deze bijzondere babydeken te genieten doe je er verstandig aan om de wasvoorschriften en tips van de fabrikant op te volgen. Je vindt deze op het labeltje aan de binnenzijde van de deken.

Babydeken Roze Elodie Details Wafel | 70x100cm

  • €55,00
  • Excl. BTW: €45,45