Baby nagelschaartje Blauw Suavinex

Baby nageltjes knip je het veiligst met een speciaal baby nagelschaartje. Het baby nagelschaartje van Suavinex is lekker compact, heeft een ergonomische vormgeving en is voorzien van afgeronde punten voor extra veiligheid. 

Waarom baby nageltjes knippen?
Baby nageltjes groeien enorm snel en zijn scherp. Hoe vaak je baby nageltjes moet knippen is afhankelijk van de groeisnelheid van je baby's nagels. Baby nageltjes kunnen zelfs zo snel groeien je dat je ze meerder keren per week moet knippen. Door regelmatig je baby's nageltjes te knippen met een daarvoor bestemd nagelschaartje voorkom je dat je baby's nageltjes te lang worden en hij zich daarmee in zijn gezichtje krast. 

Veilig baby nageltjes knippen
De afgeronde punten van het Suavinex nagelschaartje voorkomt dat je je kindje per ongeluk bezeerd wanneer hij plotseling zijn handjes wegtrekt. Dit maakt het Suavinex baby nagelschaartje een musthave voor iedere ouder wanneer het gaat om het veilig knippen van je baby zijn nageltjes.

Hoe baby nagels knippen?
Leg je baby op een plek waar je voldoende licht hebt, jij makkelijk bij zijn nageltjes kunt en je baby lekker ligt. Pak het eerste vingertje en duw voorzichtig met een lichte druk de huid, net onder de nagel, naar beneden. Zo komt de nagel goed vrij te liggen en hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk in je baby's huidje knipt. Je hebt nu alle vrijheid om je baby's nagels te knippen.

Wanneer baby nagels knippen?
Van het nageltjes knippen kan je het beste een routine maken zodat je baby er aan went en het voor jou als ouder dus steeds eenvoudiger wordt om je baby's nagels te knippen.

Baby nagelschaartje Blauw Suavinex

  • €6,95
  • Excl. BTW: €5,74

Tags: baby nageltjes knippen