Anti zwangerschapsstriemen creme Suavinex

Anti striae creme van Suavinex helpt jou je huid soepel en zacht te houden waarmee je de ontwikkeling van striae beperkt. Striae zijn "strepen" in je huid die ontstaan wanneer je huid plotseling in een rap tempo groeit. Bij de meeste vrouwen vindt een dergelijke plotseling groei plaats tijdens de zwangerschap, vandaar dat Striae ook wel zwangerschapsstrepen of zwangerschapsstriemen worden genoemd.

Door al in een vroeg stadium je huid goed te verzorgen en soepel te maken, kan je de hevigheid van zwangerschapsstrepen voorkomen. Of je zwangerschapsstriemen krijgt is voor een deel genetische aanleg. Voorkomen kan je ze dus nooit maar wel beperken. Het krijgen van grote en brede zwangerschapsstriemen kan je dus beperken tot kleine bijna niet zichtbare zwangerschapsstrepen door minimaal 2x per dag je huid te verwennen met de Anti zwangerschapsstriemen creme van Suavinex. Tijdens de ontwikkeling van deze creme heeft Suavinex natuurlijk rekening gehouden met de geurgevoeligheid van zwangeren en zul je merken dat deze licht geurende creme aangenaam ruikt en gemakkelijk in de huid trekt. En natuurlijk kan je de anti zwangerschapstriemen creme van Suavinex ook nog na jouw zwangerschap blijven gebruiken als luxe bodylotion voor jouw huid.

Wil je nog meer producten die jouw huid verzorgen tijdens de zwangerschap en vertroetelt na de geboorte van je kindje, bekijk dan eens de complete Cadeau Sets van Suavinex voor de eerste 24 weken van jouw zwangerschap of vanaf week 24 van je zwangerschap. Beide sets bevatten een anti striae tube en bodymist en afhankelijk van je keuze ontvang je een perineum massage olie roller of een geurstick die voorkomt dat je steeds misselijk wordt van voor jou onaangename geurtjes. 

Bijzonderheden anti zwangerschapsstriemen creme Suavinex zijn:
* pompflacon 400ml (voldoende voor ongeveer 3 maanden);
* vrij van parabenen, vaseline, caffeine en andere kunstmatige stoffen;
* bevat rozenbottel extract; 
* verrijkt met vitamine E en F;

Anti zwangerschapsstriemen creme Suavinex

  • €24,95
  • Excl. BTW: €20,62

Tags: zwanger, mama, bevallen