Levertijd 30 dagen Billendoekjes Box OXO tot Blauw

Je baby's billen poets je nu zonder gedoe schoon dankzij de Billendoekjes box van OXO Tot. De Perfecte baby billendoekjes box verschuift niet, droogt je doekjes niet uit en heeft het unieke pull & wipe systeem waardoor je met 1 hand eenvoudig je billendoekjes pakt en met je andere hand je baby kan veilig op zijn aankleedkussen houdt.

Als newbie ouder zul je al gauw merken dat je baby niet altijd even stil op zijn aankleedkussen ligt en dat je soms handen te kort komt om jouw baby aan te kleden en te verschonen. De OXO tot billendoekjes box box helpt je in elk geval een handje bij het  verschonen van jouw baby.

De OXO tot billendoekjes box is de perfecte billendoekjes dispenser doordat er in de box een gewichtje zit dat de billendoekjes naar beneden drukt. Hierdoor heb je maar 1 hand nodig om de billendoekjes eruit te trekken en staat het volgende billendoekje al klaar voor gebruik. Bovendien is de onderzijde van de OXO Tot billendoekjes box voorzien van antislip. Hierdoor glijdt de box niet weg en blijft hij op zijn plaats.

Om er ook voor te zorgen dat je nooit misgrijpt en weer een lege billendoekjesdoos hebt, is de OXO tot billendoekjes box voorzien van een venster aan de voorzijde. Hierdoor kan je eenvoudig zien wanneer je de billendoekjes moet bijvullen. Het luchtdicht afgesloten deksel voorkomt dat je billendoekjes uitdrogen.

En als je straks uit de luiers bent, dan gebruik je de OXO tot billendoekjes box gewoon als Tissue box!  De OXO tot Billendoekjes box is een geniaal cadeau dat in iedere babyuitzet thuis hoort!


 Pluspunten van de OXO tot Billendoekjes Box Blauw zijn:

* luxe uitvoering met handige extra’s;
* stylish witte billendoekjes doos met subtiel groene touch;
* billendoekjes pak je simpel met 1 hand door het pull & wipe systeem;
* door het pull & wipe systeem staat het volgende billendoekje al klaar voor gebruik;
* luchtdichte afsluiting voorkomt dat je doekjes uitdrogen;
* billendoekjes box verschuift niet door antislip onderkant en de verzwaarde plaat;
* vanaf de buitenzijde kan je via het venster de billendoekjes zien zo weet je altijd wanneer er vervanging nodig is;
* opent met 1 druk op de deksel;
* eenvoudig te onderhouden;
* geschikt voor zo’n 100 billendoekjes of tissues;
* ook geschikt voor katoenen herbruikbare billendoekjes;
* afmetingen: 
21.77 x 16.51 x 11.43 cm


PRODUCT DEMONSTRATIE


 

Billendoekjes Box OXO tot Blauw

  • €28,95
  • Excl. BTW: €23,93

Tags: verschonen, baby, billen