Babylepel Suavinex XL Roze Silicone

Babylepel nodig? Jouw baby’s eerste hapje is weer zo’n mijlpaal in je baby’s ontwikkeling. Koop dus niet zomaar een lepel. Vooral omdat jij degene bent die de lepel de eerste maanden zal gebruiken om je baby te voeden omdat hij dit zelf nog niet kan. De voedingslepel die jij koopt moet dus vooral voor jou handig in het gebruik zijn.

Vanaf 4 maanden mag je jouw baby naast zuigelingenmelk of borstvoeding ook bijvoeding aanbieden in de vorm van fruit – en of groentehapjes. Omdat jouw baby nog niet zelf kan eten is het belangrijk dat je een lepel kiest die goed in je hand blijft liggen en die ook geschikt is voor het lepelen in de grotere babyvoedingpotjes.

De silicone babylepel van Suavinex heeft een extra lang handvat met antislip zodat je zonder dat je hele lepel en vingers onder zitten van de babyvoeding je kindje kunt voeden. Een bewegende baby te eten geven is al lastig genoeg. Zo zul je ongetwijfeld door je baby’s beweeglijkheid per ongelijk tegen zijn tandjes/ tandvlees stoten. Met de ultra flexibele silicone babylepel van Suavinex hoef je je in zo’n geval geen zorgen te maken dat je jouw kindje pijn doet.

De silicone babylepel van Suavinex  is een fantastische babylepel waar je nog veel gebruik van zult maken.

BESTEL OOK
In dezelfde stijl als de babylepel is ook de complete Peuter maaltijdset van Suavinex beschikbaar. Of mix and match jouw babylepel met de Peuter maaltijdset van OXOTot.

Babylepel Suavinex XL Roze Silicone

  • €7,95
  • Excl. BTW: €7,95
  • 2 of meer €6,50

Tags: kinderservies, antislip, silicone, babyvoeding