Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Babyfles glas cadeau set Natursutten 240ml

Glazen babyflessen set van Natursutten met dubbel anti-koliek ventiel is door de mooie cadeauverpakking het perfecte cadeau voor een babyshower of als kraamcadeau. Wil je het niet cadeaugeven dan hou je deze anti-buikkramp babyflesjes lekker zelf en voeg je ze toe aan jouw babyuitzet.

Met deze prachtige flessen set heb je een goede basis voor een zorgeloze (fles)voedingsperiode. De glazen babyflessen van Natursutten zijn gemaakt van de beste kwaliteit borosilicaat glas waardoor de flessen zowel in de magnetron kunnen worden opgewarmd of bijvoorbeeld in een koelkast worden opgeborgen. Borisilicaatglas staat erom bekend dat het hoge temperatuurschommelingen aan kan. Bovendien kunnen de flesjes ook in de vaatwasser.

De glazen babyflesjes hebben een inhoud van 240ml en worden geleverd met een ronde vormloze latex  Natursutten flesspeen voor baby’s vanaf 0 maanden. Andere flesspenen zijn apart verkrijgbaar. De flessen zijn voorzien van een dubbel anti-koliek ventiel waardoor er vrijwel geen lucht ontsnapt bij het zuigen. Wanneer er teveel lucht vrij komt tijdens het zuigen kan je kindje last krijgen van pijnlijke buikkrampjes. Het innovatieve dubbele anti-koliek ventiel van Natursutten voorkomt dit.

De Natursutten babyflessen cadeau set bestaat uit twee glazen 240ml flessen, met een vormloze latex slow flow flesspeen, 2 afsluitdoppen (voorkomt dat de melk de flesspeen in stroomt) en 2 reisdoppen waarmee je de flessen hygiënisch kunt opbergen/ vervoeren. De flessen zijn voorzien van een anti-koliek ventiel.

Bijzondere kenmerken Babyfles cadeau set Natursutten:
* set bestaat uit 2 glazen flessen van 240ml met ronde latex slow flow flesspeen;
* wordt standaard geleverd met 2x afsluitdop, 2x reisdop en 2x anti-koliek ventiel;
* evenwichtige doorstroming voorkomt darmkrampjes en gasvorming;
* gemaakt van borosilicaatglas;
* is bestand tegen temperatuurschommelingen;
* kan in vaatwasser;
* mooie cadeauverpakking;

Shop tip
Flessen dienen goed gereinigd te worden. Shop daarom direct een flessenborstel en eventueel afdruiprek mee. De flessenborstel helpt je om de binnenzijde van de flessen grondig te kunnen reinigen en het afdruiprek zorgt voor een hygiënische plek om jouw baby’s flessen te laten drogen. Houd er rekening mee dat wanneer je een vaatwasser hebt er toch nog vuil tussen randjes achter kan blijven. Bij Jill xox bevelen we dan ook altijd het gebruik van een flessenborstel aan.


Raak je een keer een reisdop of afsluit dop kwijt of heb je een nieuw anti-koliek ventiel nodig dan kan je dit bij Jill xox gewoon aanschaffen.

Babyfles glas cadeau set Natursutten 240ml

  • €27,99
  • Excl. BTW: €27,99

Tags: glas, babyfles, latex, puur