Babyfles antikoliek Twistshake Perzik roze 180ml | 3-dlg

Plastic klontervrije babyfles TwistShake in fel Perzik roze “Peach” voorkomt klontjes in de flesvoeding dankzij het geïntegreerde zeefje dat als een soort mixer fungeert! Deze design babyfles mag niet ontbreken in jouw babyuitzet. 

Babyfles Twistshake Perzik heeft een flesinhoud van 180ml en is uitermate geschikt voor flesvoeding van baby’s vanaf de geboorte en wordt standaard geleverd met silicone anti-darmkrampjes flesspeen, mixer, melkpoederdoosje en reisdop. Extra flesspenen zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Bovendien groeit de Twistshake fles met je baby mee dankzij de mogelijkheid om de flesspeen te vervangen met een drinktuit.

Hoe werkt de Twistshake babyfles
Vul de fles met de benodigde hoeveelheid water (stap 1) en de maatlepels flesvoeding (stap 2) die jouw baby nodig heeft. Doe de deksel dicht en “shake”de fles (stap 3). Het ingebouwde zeefje zorgt er vervolgens voor dat de zuigelingenvoeding goed wordt gemengd. In slechts 3 eenvoudige stappen is jouw baby’s flesvoeding klaar.

Doordat de babyfles met zoveel extra’s wordt geleverd is de Twistshake fles een ideaal kraamcadeau voor ouders die flesvoeding geven. Wanneer je voor het eerst ouders wordt (of voor de zoveelste keer) dan wil je je geen zorgen hoeven te maken over de voeding van jouw kindje. Een goede reden dus om een Twistshake babyfles aan te schaffen! Hieronder sommen we de voordelen van deze handige babyfles nog eens voor je op.

De Twistshake babyflessen zijn in verschillende effen kleuren verkrijgbaar die je onderling met elkaar kan mixen waardoor je jouw eigen unieke Twistshake babyfles maakt. Combineer blauw met wit of perzik roze met zwart. Wat jij wil.

Plastic klontervrije babyfles 

* babyfles is geschikt vanaf de geboorte;

* geïntegreerd zeefje voorkomt klonten;

anti – koliek ventiel verkleint de kans op krampjes;

* wordt geleverd met afsluitdeksel, klontervrij zeefje, melkpoederdoosjes en dop;

* flesinhoud 180ml;

* eenvoudig reinigen, brede vulopening;

* makkelijk opvolgmelk vullen zonder knoeien

* silicone ronde flesspeen maat S;

* om te zetten naar anti – lekfles (drinktuit apart verkrijgbaar);

* flesvoeding opwarmen kan in magnetron;

* reiniging in vaatwasser is mogelijk;

* zonder BPA en comform de Europese Norm EN 14350;

 

* diverse flesspenen zijn apart verkrijgbaar, categorie Flesspenen in Flesvoeding;

 

Lees voor meer informatie over onderhoud, reiniging en veilig gebruik altijd de handleiding van de fabrikant!

Babyfles antikoliek Twistshake Perzik roze 180ml | 3-dlg

  • €9,95
  • Excl. BTW: €9,95

Tags: klonten, babyfles, twist, shake, plastic