Babydeken Grijs Wafel Elodie Details | 70x100cm

Babydeken Wafel Grijs is afkomstig uit de Bedouin Stories collectie van Elodie Details. Deze 100% organisch katoenen babydeken heeft een lekker ruime afmeting van 70cm x 100cm. Babydeken Wafel Grijs is bovendien voorzien van een bijzonder weefsel in de vorm van kleine rechthoekjes die lijken op een wafel, vandaar de naam wafelstof. Deze stijlvolle babydeken in grijze wafelstof is de perfecte deken om jouw baby warm te houden in zijn wieg/ ledikant,  wandeling in de kinderwagen of tijdens de autorit in zijn autostoeltje. De bijzondere afwerkingen zoals de geborduurde randen van de babydeken zijn geïnspireerd op Marokkaanse folklore en geven deze mooie babydeken een gevoel van luxe. 

Deze prachtige babydeken van Elodie Details is een echte kwaliteitsdeken. Die kwaliteit vind je onder meer terug in de zachte stof die niet irriterend is voor de huid en  het hoge absorptiegehalte. Een goed absorberende deken neemt eventueel transpiratievocht snel op en houdt jouw kleintje lekker droog en comfortabel. Een baby die droog is en het niet te koud of te warm heeft, wordt niet onnodig wakker en slaapt rustiger. Slaapt jouw baby goed dan slaap je als ouder zijnde ook goed.

Bijzondere kenmerken van Babydeken Wafel Grijs zijn:
* 100% organisch katoenen deken;
* deken gemaakt van wafelstof;
* zacht en absorberend materiaal;
* geborduurd detailrand in bronskleurig-goud;
* afmeting: 70x100cm;
* kan in wasmachine op 40 graden;
* geschikt als babydeken voor wieg/ledikant of bijvoorbeeld kinderwagen/ maxicosi;
* luxe deken voor dreumes en peuter;

Tip
Om zo lang mogelijk van deze bijzondere babydeken te genieten doe je er verstandig aan om de wasvoorschriften en tips van de fabrikant op te volgen. Je vindt deze op het labeltje aan de binnenzijde van de deken.

Babydeken Grijs Wafel Elodie Details | 70x100cm

  • €55,00
  • Excl. BTW: €55,00