Babydeken Blauw Elodie Details Fleece  Royal 70x100cm

Babydeken in chic Royal Blue van Elodie details is met zijn zachte grijsblauwpaarse kleur een prachtige babydeken met een luxe uitstraling.

Babydeken Royal Blue is een fleece babydeken waar je jarenlang plezier van beleeft. Wanneer je baby nog klein is houdt babydeken Royal Blue jouw baby lekker warm. Later wanneer je baby groot is zal hij nog steeds graag onder zijn babydeken willen liggen, gewoon omdat de deken zo heerlijk zacht en warm is. Bovendien voorkomen de absorberende eigenschappen van deze luxe babydeken dat je baby in zijn eigen zweet komt te liggen en het koud krijgt.

Een luxe deken die zacht is voor jouw baby’s huidje, goed absorbeert en er ook nog eens stijlvol uit ziet, dat is Babydeken Pearl Royal Blue. Zoals de naam al aangeeft is deze deken de parel onder de babydekens; een deken die zacht en warm is voor je baby, een knuffeldeken voor je peuter en buitengewoon veelzijdig is. Gebruik de deken voor in je kinderwagen, tijdens de picknick of op een ander moment waarop je iets warms, knuffeligs of praktisch nodig hebt.

Babydeken Pearl Roze is een dubbellaagse extra warme deken. Hierdoor is één zijde van Royal opdruk voorzien en is de andere zijde effen. De Royal Blue babydeken is uit hoogwaardig materiaal vervaardigd en voldoet aan de eisen die je als ouder hebt. Hij moet je kindje warm houden en transpiratievocht absorberen zodat je baby niet klammig wakker wordt maar heerlijk slaapt. Door de mooie kwaliteit kan je de deken keer op keer wassen zonder dat hij zijn zachtheid, kleur en of vorm verliest. 


Pluspunten van Babydeken Pearl Royal Blue zijn:

* hoge kwaliteit (dubbellaags);
* luxe uitstraling;
* 70 x 100 cm;
* knuffelzacht;
* goed absorberend materiaal;
* lekker om mee te knuffelen;
* ideaal voor koude winteravonden;
* kan in de wasmachine;
* kan in de droger;

Babydeken Blauw Elodie Details Fleece Royal 70x100cm

  • €39,90
  • Excl. BTW: €39,90