Badspeelgoed Waterbugs Boon

Dit designer vangnetje met de drie drijvende waterjuffertjes, 'Waterbugs', als badspeeltje is niet alleen leuk om te zien maar draagt ook nog eens bij aan de ontwikkeling van je baby’s motorische vaardigheden en zintuig. Door naar de drijvende waterlopers te grijpen of deze proberen te vangen traint je kind zijn motorische vaardigheden. Baby’s willen vaak nog van alles in hun mond stoppen. De vrolijk gekleurde badspeeltjes zijn dan ook niet alleen een leuk grijpspeeltje voor je baby maar stimuleren tevens zijn hand-oogcoördinatie.

Zodra je kind kleuren kan herkennen dan is het leuk om van de waterjuffertjes de ‘Waterbugs’ een leuk spelletje te maken voor in bad. Geef elk waterjuffertje een aantal punten mee en laat je kind ze vangen zo snel hij kan. Blauw is dan bijvoorbeeld 10 punten, groen 15 punten en het vangen van de witte waterjuffer levert je kind maar liefst 50 punten op. Badderen was nog nooit zo leuk!


Pluspunten van Badspeelgoed Waterbugs:
* geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden;
* geschikt voor het gebruik in water (bad, zwembad, zee etc);
* 4-delige set bestaand uit 1 vangnetje en 3 waterjuffertjes oftewel ‘Waterbugs’;
* stimuleert de hand-oogcoördinatie
* vrij van PVC, BPA en Ftalaten ;


Shop direct mee!
Fan van de innovatieve designer spullen van Boon? Kijk dan in Jill’s merken bij Boon voor onder meer afdruiprekje,opbergbakje, lunchtrommel, nachtlampje en ander badspeelgoed van Boon.

Badspeelgoed Waterbugs Boon

  • €9,90
  • Excl. BTW: €8,18

Tags: bad, speelgoed, vis