-16% Speelkubus

Een zachte speelkubus zoals deze vrolijke speelkubus van Mamas & Papas met maar liefst 8 interactieve functies,  is ideaal voor die Kleine grijpgrage handjes die net niet snel genoeg zijn om een rollende bal te pakken. Dankzij zijn vierkante vorm rolt de speelkubus nooit ver weg. Daarbij laat deze zachte speelkubus zich ook makkelijk vastpakken zodat jouw baby met plezier in zijn speelkubus kan bijten en grijpen.

De Mamas & Papas kubus is al te gebruiken voor baby’s vanaf 0 maanden. Je baby kan zich in deze fase nog lekker vergapen aan de vrolijke figuurtjes en contrasterende kleuren. Vanaf een maand of 2-3 zal je baby proberen te grijpen naar zijn kubus om zo al spelenderwijs zijn hand-oogcoördinatie te ontwikkelen. Heeft jouw baby zijn kubus eenmaal beet dan kan hij ongestoord alle hoeken van zijn kubus ontdekken.

Educatief speelgoed zoals de Mamas & Papas kubus helpen jouw baby bij zijn ontwikkeling. Zo zit er een verschuifbaar vogeltje op één zijde die jouw baby oorzaak en gevolg leert. Een spiegel zodat jouw kindje zich bewust wordt van zichzelf. En knisper en rinkel gedeelte die jouw baby’s zintuigen stimuleren door geluid en tast. En nog enkele andere speeltjes die jouw kindje zelf mag ontdekken.


Pluspunten van de Mamas & Papas Speelkubus zijn:
- geschikt vanaf 0 maanden;
- educatief speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van basis zintuigen en vaardigheden;
- lichtgewicht en daardoor makkelijk door jouw kindje zelf te dragen;
- afmeting: 14x14x14 cm
- knispert;
- rammelt;
- labeltjes en bijtring om aan te sabbelen/ bijten;
- reinigen met een vochtig doekje;

Speelkubus

  • €14,95
  • €12,50
  • Excl. BTW: €10,33