Skippy Paard Blauw

Skippy paard Harry is leuk als accessoire item of om lekker op te springen! Dit leuke blauwe skippy paard met witte delen is een uniek kraamcadeau of vroeg cadeautje voor de zwangere tijdens een babyshower!

Skippy paardjes zijn superleuk voor energieke peuters en kleuters. Met een skippy paard kunnen ze de hele dag datgene doen wat ze het liefste doen; springen, springen en nog eens springen! Vaak zie je dat het nog best een klus is voor een jong kind om op een skippy bal te blijven zitten. De springdieren van Kidzzfarm zoals Skippy paard Harry zijn dan ideaal. Daarbij zijn ondersteunt Skippy paard Harry ook de ontwikkeling van je kind.

Skippy paard Harry is anders dan een traditionele skippy niet rond maar heeft de vorm van een paard. Deze leuke paardenvorm geeft Skippy paard Harry een hoog knuffel en fun gehalte. Daarbij zorgt zijn paardenlijf ervoor dat jouw kind makkelijker op zijn skippy blijft zitten. Lekker op de rug van Harry zitten, hem goed bij zijn oren vastpakken en springen maar. Het leuke aan skippy paard Harry is dat je hem ook mee naar buiten kunt nemen. Ideaal voor in de tuin of op een grasveldje in de buurt.

Is je kind nog te jong voor een skippy of is hij er misschien al weer te groot voor dan is skippy paard Harry ook geweldig als accessoire in de kinder kamer. Deze unieke skippy gaat dus jaren mee!


Pluspunten van skippy paard Harry blauw:
* skippy van stevig rubber;
* geschikt vanaf 0 jaar als accessoire in baby of kinderkamer;
* geschikt vanaf 3 jaar als skippy;
* zithoogte vanaf de grond is ongeveer 25cm;
* totale hoogte van grond tot oortjes is ongeveer 53cm;
* breedte van kop tot staart is ongeveer 60cm;
* zowel binnen als buiten te gebruiken;
* pomp wordt meegeleverd;
 

Skippy Paard Blauw

  • Model: Paard
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,95
  • Excl. BTW: €20,62