Skippy Koe Milka

Altijd al een Milka koe willen hebben? Deze prachtige paars witte Skippy Koe komt aardig in de buurt. Leuk als gadget voor jezelf en zeker voor dreumesen vanaf 12 maanden, energieke peuters en kleuters.

Met een skippy koe kunnen ze de hele dag datgene doen wat ze het liefste doen; springen! Een gewone skippybal is vaak nog te lastig vandaar dat Kidzzfarm skippydieren heeft ontworpen zoals deze skippy koe. Bovendien ondersteunt deze Skippy koe ook de ontwikkeling van je kind. Het leert je kind onder meer zijn evenwicht te behouden en bevordert zijn coördinatie vermogen. Zitten, vasthouden en springen is best een klus waar je kindje steeds beter in zal worden zodra het het onder de knie heeft. Skippy koe Milka is anders dan een traditionele skippy niet rond maar heeft de vorm van een koe. Deze grappige vorm geeft Skippy koe Milka een hoog knuffel en fun gehalte. Daarbij zorgt haar lijfje ervoor dat jouw kind makkelijker op zijn skippy blijft zitten. Lekker op de rug van Milka de koe zitten, hem goed bij zijn oren vastpakken en springen maar. Het leuke aan skippy koe Milka is dat je hem ook mee naar buiten kunt nemen. Ideaal voor in de tuin of op een grasveldje in de buurt.

Is je kind nog te jong voor een skippy of is hij er misschien al weer te groot voor dan is skippy koe Milka ook geweldig als gadget in de kinder kamer. Deze unieke skippy gaat dus jaren mee!


Pluspunten van skippy koe Milka:
* skippy van stevig rubber;
* geschikt vanaf 0 jaar als accessoire in baby of kinderkamer;
* geschikt vanaf 3 jaar als skippy;
* zithoogte vanaf de grond is ongeveer 25cm;
* totale hoogte van grond tot oortjes is ongeveer 53cm;
* breedte van kop tot staart is ongeveer 60cm;
* zowel binnen als buiten te gebruiken;
* pomp wordt meegeleverd;

Skippy Koe Milka

  • Model: Koe
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,95
  • Excl. BTW: €20,62