Muziekdoosje Elodie Details Feather

Muziekdoosje Feather Love van Elodie Details is een stijlvol muziekdoosje in de vorm van een dromenvanger.  Dromenvangers staan in sommige culturen bekend als dromenvanger en voor wie er niet in gelooft is dit muziekdoosje gewoon een prachtig accessoire voor in de baby – of kinderkamer. Verkrijgbaar in klein formaat van ongeveer 28cm en in een lekker groot formaat van ongeveer 58cm. Dit is gemeten van de onderkant van het langste veertje tot aan de bovenkant van het ophangkoordje. LET OP: achter het formaat van jouw voorkeur staat eventueel de meerprijs van dit artikel. Het melodietje is een zachte blues.

Muziekdoosje Feather Love is gemaakt van 100% katoen en heeft een vulling van polyester. De combinatie van wit, goud en roze maken dit muziekdoosje een bijzonder accessoire voor in een moderne babykamer. Ook wanneer jouw kindje baby-af is dan is dit muziekdoosje nog steeds leuk als kinderkameraccessoire voor peuter en kleuter en  zelfs in jouw eigen woonkamer zal dit design muziekdoosje niet misstaan.

Muziekdoosjes zijn ideaal om al tijdens de zwangerschap aan te schaffen (leuk dus als cadeau voor zwangeren) omdat de baby al vanuit de buik kan wennen aan het muziekje dat hem straks na de geboorte vele avonden in slaap zal sussen. Baby’s kunnen al vanaf ongeveer 22 weken zwangerschap geluid van buitenaf waarnemen. Wat is er dan mooier voor een baby om naast de stem en hartslag  van zijn moeder na de geboorte tevens een melodie te herkennen.

Ben je helemaal weg van dit muziekdoosje dan vind je het wellicht leuk om te weten dat er meer Feather Lover artikelen verkrijgbaar zijn zoals hydrofiele doeken, fopspeen en fopspeenketting. Shop alles van de Feather Love collectie bij elkaar en maak zo een prachtig, uniek kraamcadeau of babyshowergift.

Bijzondere kenmerken van Muziekdoosje Feather Love van Elodie Details zijn:
* gemaakt van 100% katoen;
* vulling is van polyester;
* verkrijgbaar in 2 hoogtematen: 58cm (groot) of 28cm (klein);

Muziekdoosje Elodie Details Feather

  • €32,90
  • Excl. BTW: €27,19

Beschikbare opties:

Tags: muziek, goud, dromenvanger, roze, veer