Knuffel Croco Groen krokodil | Groot

Knuffel Croco is een prachtige pluche Krokodil in zacht poederachtig groen. Croco is een prachtig welkomstcadeautje bij de geboorte en de perfecte pluche knuffel voor jouw kindjes eerste verjaardag. Pluche knuffel Croco staat zeer zeker mooi in iedere kinderkamer en zal ook in de smaak vallen bij jou. 

Pluche knuffel Croco is gemaakt van 100% polyester en is gevuld met hetzelfde materiaal als dat in zitzakken (polyester korrels) is verwerkt. Hierdoor is Croco niet geschikt om in de droger te doen. Wassen in de wasmachine is geen probleem op 40 graden. Laat Croco vervolgens lekker aan de lucht drogen.

Het lekker zachte pluchemateriaal maakt Croco de knuffelligste Krokodil van allemaal en zorgt ervoor dat jouw kindje maar al te graag met Croco wil knuffelen. Knuffels zijn goed voor kinderen. Zo helpt Croco jouw kleintje op momenten waarop jij dat niet kan. Zoals wanneer je kleintje ziek is en jij niet bij hem kan zijn of misschien zelfs in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Ook bij immens verdrietige momenten zoals bij een overlijden, of verhuizen of een andere situatie waarbij jouw kindje iemand verliest kan Croco jouw kindje troost bieden. Croco is er ook op je kindjes verjaardag, zijn eerste bezoek aan de peuterspeelzaal/ kleuterschool en tal van andere leuke en spannende momenten. Croco gaat namelijk niet weg en heeft altijd tijd voor je kindje. Croco deelt lief en leed met jouw kindje en dat maakt Croco het allerbeste maatje van jouw kind.

Knuffels zoals Croco helpen je kindje bij het leren kennen van zijn emoties doordat hij ze in zijn fantasiespel kan delen met zijn knuffel.

Bijzondere kenmerken van Knuffel Croco Groen zijn:
- pluche knuffel in de vorm van een Krokodil;
- mooi zacht poedergroen van kleur;
- afmeting: 44cm x 40cm;

Knuffel Croco Groen krokodil | Groot

  • €39,95
  • Excl. BTW: €39,95