Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes of speendoekjes geven jouw baby een gevoel van geborgenheid wanneer jij even niet bij hem kan zijn. Een knuffeldoekje is dan ook het ideale cadeautje om te geven. Bij Jillxox koop je het mooiste knuffeldoekje gewoon online voor jouw kind. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Knuffel labeldoekje Kikadu Panda

Knuffel labeldoekje Panda van Kikadu is GOTS-gecertificeerd en is gemaakt van 100% organisch katoen! Das dus pas echt lekker knuffelen! ..

€19,95 Excl. BTW: €19,95

Knuffeldoekje 3in1 Aqua

FLIPITY FLOPS van het Australische merk OB Designs zijn super leuke 3in1 KNUFFELDOEKJES die al te gebruiken zijn vanaf de geboorte! Flipity Flops zijn zachte pluche knuffeldoekjes met daaraan vast een houten bijtring en de door baby’s felbege..

€13,95 Excl. BTW: €13,95

Knuffeldoekje Elphee | Grijs Olifantje

Vrolijke olifantje Elphee neem je overal mee naar toe als knuffeldoekje. Met fopspeen clip. De labels brengen vreugde voor kleine vingers en jouw baby's mondje. Veiligheid en comfort voor het slapen gaan, in de kinderwagen en op de weg. Dat is knu..

€19,95 Excl. BTW: €19,95

Knuffeldoekje Kippins Beer

Bijzondere kenmerken van Knuffeldoekje Kippins Beer Billie zijn:* voor baby’s vanaf 0 maanden; * afmeting knuffeldoekje 29cm x 29cm; * geschikt voor knuffelen, knijpen en veel blijde momenten; * knuffeldoekje van biologisch katoen (GOTS..

€29,95 Excl. BTW: €29,95

Knuffeldoekje Kippins Beer Wit

Bijzondere kenmerken van Knuffeldoekje Kippins Beer Billie Wit zijn:* voor baby’s vanaf 0 maanden; * afmeting knuffeldoekje 29cm x 29cm; * geschikt voor knuffelen, knijpen en veel blijde momenten; * knuffeldoekje van biologisch katoen (..

€29,95 Excl. BTW: €29,95

Knuffeldoekje Kippins Koala

Knuffeldoekje Banjo is een koala die ook tot de Kippins behoort. En zoals iedere Kippin heeft ook Banjo zijn verhaal. Zo heeft Banjo een Boom als huis. Hij tokkelt op zijn banjo en vertelt verhalen over lang lang geleden: de Kippin verhalen. Omdat..

€29,95 Excl. BTW: €29,95

Knuffeldoekje Kippins Muis

Bijzondere kenmerken van Knuffeldoekje Kippins Luna Muis zijn:* voor baby’s vanaf 0 maanden; * afmeting knuffeldoekje 29cm x 29cm; * geschikt voor knuffelen, knijpen en veel blijde momenten; * knuffeldoekje van biologisch katoen (GOTS g..

€29,95 Excl. BTW: €29,95

Knuffeldoekje Kippins Poes

Bijzondere kenmerken van Knuffeldoekje Kippins Poes Kitty zijn:* voor baby’s vanaf 0 maanden; * afmeting knuffeldoekje 29cm x 29cm; * geschikt voor knuffelen, knijpen en veel blijde momenten; * knuffeldoekje van biologisch katoen (GOTS ..

€29,95 Excl. BTW: €29,95

Knuffeldoekje Kippins Tijger

Bijzondere kenmerken van Knuffeldoekje Kippins Tijger Dash zijn:* voor baby’s vanaf 0 maanden; * afmeting knuffeldoekje 29cm x 29cm; * geschikt voor knuffelen, knijpen en veel blijde momenten; * knuffeldoekje van biologisch katoen (GOTS..

€29,95 Excl. BTW: €29,95

Knuffeldoekje Kippins Zebra NIET MEER LEVERBAAR

Knuffeldoekje Kippins Zebra

Bijzondere kenmerken van Knuffeldoekje Kippins Zebra Bam zijn:* voor baby’s vanaf 0 maanden; * afmeting knuffeldoekje 29cm x 29cm; * geschikt voor knuffelen, knijpen en veel blijde momenten; * knuffeldoekje van biologisch katoen (GOTS g..

€29,95 Excl. BTW: €29,95

Knuffeldoekje Konijn Kaloo Sweet Life

Dit prachtige knuffeldoekje uit de  collectie van Kaloo is het ultieme kraamcadeau. Konijn Pteti mec heeft een schattig snuitje met daaraan een stoer knuffeldoekje van de zachtste materialen en de hoogste kwaliteit! De lange oren in zacht roz..

€24,95 Excl. BTW: €24,95

Knuffelspeen Lizzy NIEUW

Knuffelspeen Lizzy

Knuffelspeen Lizzy van Zazu is het perfecte hulpmiddel voor ouders die worstelen met zoekgeraakte fopspenen! Geschikt vanaf de geboorte dus super als kraamcadeau of babyshower gift! Het probleem van fopspenen is dat ze vaak kwijt raken. Ze vallen u..

€9,99 Excl. BTW: €9,99