Kinderstoel Baby Snug Donker Groen

Kinderstoeltje Baby Snug Groen van Mamas & Papas is ideaal voor het eerste hapje. Tevens leert de Baby Snug jouw kindje zitten en groeit met hem mee! Het baby snug kinderstoeltje is geschikt voor kindjes van ongeveer vier maanden tot 12 maanden en ouder! Perfect stoeltje om het eerste hapje in te geven en je kindje de wereld om hem heen al zitten te laten ontdekken!

Vanaf een maand of drie vier willen de meeste baby’s wat meer van de wereld zien en willen rechtop zitten. Het kinderstoeltje Baby Snug helpt jouw baby daarbij. Gebruik kinderstoeltje Baby Snug Groen met dienblad als extra steun bij het rechtop zitten zolang je baby dit nog nodig heeft.

Gebruik jouw Baby Snug kinderstoel zonder het groene inlegkussentje zodra jouw kind te groot wordt voor het ondersteunende kussentje. Neem de Baby Snug mee voor onderweg of gebruik hem buiten in de tuin zodat jouw kindje goed rechtop zit tijdens het eten. Bordje leeg, voeding op? Dan maak je jouw Groene Baby Snug weer eenvoudig schoon door hem met een vochtig doekje af te nemen en is het tijd om te spelen.

Pluspunten van Mamas & Papas Baby Snug kinderstoel Groen zijn:
* geschikt vanaf 4 maanden als vloerzitje;
* ergonomische vormgeving voor een goede zit;
* zacht verwijderbaar kussen voor ondersteuning;
* te gebruiken met of zonder dienblad;
* brede onderkant zorgt voor meer stabiliteit;
* licht en draagbaar kinderstoeltje;
* eenvoudig te reinigen;
* afmeting: hoogte 46cm, breedte 53cm;


Kinderstoel Baby Snug Donker Groen

  • €105,00
  • Excl. BTW: €86,78

Tags: kinderstoel, eerste hapje, eten