Kinderstoel Baby Snug Grijs

Kinderstoel Baby Snug Grijs is ideaal om je kind zijn eerste hapje te laten eten. Met de baby snug kinderstoel kan je jouw kindje al vanaf 4 maanden "aan tafel"laten eten.

De Baby Snug van Mamas & Papas is de ideale design kinderstoel voor baby’s om al zittend hun wereld te ontdekken. Omdat rechtop zitten voor een baby van een maand of vier niet meevalt is de Baby Snug zo ontworpen dat baby’s die al voldoende zijn ontwikkeld om rechtop te zitten dit ook kunnen.  Baby Snug Grijs is een geschikt design kinderstoeltje voor baby’s vanaf  3 a 4 maanden of baby’s die zelfstandig hun hoofd overeind kunnen houden.

De Baby Snug behoort tot de categorie vloerzitjes. De extra brede basis van de Baby Snug zorgt ervoor dat je kindje niet omvalt. Omdat het een vloerzitje is, is de Baby Snug niet geschikt als stoelverhoger. Met zijn ergonomische vormgeving dwingt  de Baby Snug jouw kindje als het ware in een juiste zithouding. De zachte uitneembare grijze kleurige zitting zorgt niet alleen voor extra zitcomfort maar dient tevens als zitverkleiner van het stoeltje en als zitverhoging. Is jouw kindje de zitverkleiner ontgroeid dan verwijder je deze zodat je kind meer ruimte heeft. Ook het dienblad is afneembaar. Baby Snug Grijs is bovendien door zijn lichte gewicht makkelijk te dragen en is dankzij het hygiënische ontwerp zo schoon. Afnemen met een vochtige doek volstaat.

Gebruik de Baby Snug om jouw kindje zijn hapjes te laten eten of om lekker te laten spelen. Speciaal voor de Baby Snug ontwikkelde Mamas & Papas het perfecte speelgoed namelijk de Baby Snug Activity Tray. De activity tray is een speelblad met verschillende educatieve mogelijkheden om mee te spelen. De Baby Snug kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. 


 

PRODUCT DEMONSTRATIE 


Pluspunten van Mamas & Papas Baby Snug kinderstoel Grijs zijn:
* geschikt vanaf 3maanden als vloerzitje;
* ergonomische vormgeving voor een goede zit;
* zacht verwijderbaar kussen in grijsbeige/ taupe voor ondersteuning, comfort en als zitverkleiner/verhoger;
* afneembaar dienblad;
* brede onderkant (basis) zorgt voor meer stabiliteit;
* licht en draagbaar en daardoor eenvoudig mee te nemen/ te verplaatsen;
* makkelijk te reinigen;
* afmeting: hoogte 46cm, breedte 53cm;


Shop direct mee
Voor de eerste hapjes zijn de 2-vaks kinderbordjes van Suavinex aan te bevelen. De bordjes passen precies in jouw hand, hebben een antislip bodem en zijn voorzien van een deksel wat opwarmen en opbergen mogelijk maakt.

Kinderstoel Baby Snug Grijs

  • €105,00
  • Excl. BTW: €86,78

Beschikbare opties:

Tags: kinderstoel, eerste hapje, eten