Hobbelpaardje Hout Dino

Hobbelpaardje Hout Dino van Mamas & Papas is het perfecte kado voor jongetjes vanaf 12 maanden. Dit stoere houten hobbelpaardje in de vorm van een dinosaurus met beweegbare armen zorgt voor veel vertier!

Hobbelpaardje Dino is ideaal speelgoed voor jongetjes vanaf 12 maanden. Ze kunnen dan met een beetje hulp op hun dinosaurus klimmen en ervoor zorgen dat de dino “hobbelt”. Hobbelpaardjes zoals deze groene Dino, stimuleren bovendien het “net als of spelen”, houden je kindje in beweging en leren hem om zijn evenwicht te bewaren. Educatief speelgoed zoals een hobbelpaardje is niet alleen goed voor de ontwikkeling van grove motorische vaardigheden maar draagt ook bij aan de emotionele en sociale ontwikkeling van je kind door rollenspel.

Met een zithoogte van ongeveer 31 cm is Hobbelpaardje Hout Dino de droom voor elke peuterjongetje. Bovendien is deze stoere Dino voorzien van een zacht kussentje waardoor jouw kindje lekker zacht op zijn dinosaurus kan schommelen. Geen zin in een kussentje of is het kussentje vies geworden dan kan je deze eenvoudig verwijderen. De hoes kan vervolgens gewassen worden in de wasmachine op 40 graden.

Hobbelpaardje Hout Dino

  • €124,95
  • Excl. BTW: €103,26

Tags: hobbelpaard, speelgoed van hout, vanaf 12 maanden