-21% Hobbelpaardje Hout Dino

Houten Hobbelpaardje Dino van Mamas & Papas is het stoere antwoord voor jongetjes vanaf 12 maanden. Dit stoere houten hobbelpaardje in de vorm van een dinosaurus met beweegbare armen zorgt voor veel vertier!

Hobbelpaardje Dino is ideaal speelgoed voor jongetjes vanaf 12 maanden. Ze kunnen dan met een beetje hulp op hun dinosaurus klimmen en ervoor zorgen dat de dino “hobbelt”. Hobbelpaardjes zoals deze vrolijke Dino, stimuleren bovendien het “net als of spelen”, houden je kindje in beweging en leren hem om zijn evenwicht te bewaren. Educatief speelgoed zoals een hobbelpaardje is niet alleen goed voor de ontwikkeling van grove motorische vaardigheden maar dragen ook bij aan de emotionele en sociale ontwikkeling van je kind door rollenspel. 

Met een zithoogte van ongeveer 31cm is Hobbelpaardje Dino de droom voor ieder peuterjongetje. Bovendien is Dino voorzien van een zacht kussentje waardoor jouw kindje lekker zacht op zijn dinosaurus kan schommelen. Geen zin in een kussentje of is het kussentje vies geworden dan kan je deze eenvoudig verwijderen.

Bijzondere kenmerken van Hobbelpaardje Dino zijn:
* verwijderbaar gewatteerd kussen en daardoor extra comfortabel;
* vrolijk dinosaurus model;
* de armen van de dinosaurus kunnen door het kind worden bewogen, dit gaat niet vanzelf;
* voorzien van handvat en solide houten onderstel voor meer steun;
* zithoogte ongeveer 31cm;
* geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden;
* gemaakt van hout;
* stoelhoes kan in de wasmachine op 40 graden;

Hobbelpaardje Hout Dino

  • €124,95
  • €99,00
  • Excl. BTW: €81,82