-18% Hobbelpaardje Cowboy met geluid

Hobbelpaardje Cowboy van Mamas & Papas is het stoere antwoord voor jongetjes vanaf 2 jaar in de categorie rollenspel/ fantasiespel (het net alsof spelen) . Dit prachtig gestoffeerd hobbelpaardje met stoer cowboy dessin en echte paardengeluiden zorgt voor een moderne uitstraling waardoor dit paardje zich in veel kinderkamers thuis zal voelen.

Hobbelpaardje Cowboy is ideaal speelgoed voor jongetjes vanaf een jaar of twee. Vanaf deze leeftijd kunnen ze namelijk al veel dingen zelfstandig. Ze kunnen dan zelf (of met een beetje hulp) op het paardje klimmen en ervoor zorgen dat het paardje “hobbelt”. Hobbelpaardjes stimuleren bovendien het “net als of spelen”, houden je kindje in beweging en leren hem om zijn evenwicht te bewaren. Educatief speelgoed zoals een hobbelpaardje is niet alleen goed voor de ontwikkeling van grove motorische vaardigheden maar dragen ook bij aan de emotionele en sociale ontwikkeling van je kind door rollenspel. Het knispermateriaal in de manen zorgt voor nog meer vertier.

Met een hoogte van ongeveer 62cm, breedte van 55cm en een dikte van ongeveer 30cm is Hobbelpaardje de droom voor ieder peuterjongetje. Bovendien is Cowboy gewatteerd waardoor jouw kindje lekker zacht op zijn paardje kan schommelen.

Bijzondere kenmerken van Hobbelpaardje Cowboy zijn:
* gestoffeerd en gewatteerd en daardoor extra comfortabel;
* prachtigemodern cowboy dessin;
* bruine manen met knispermateriaal voor nog meer vertier;
* voorzien van handvat en solide houten onderstel voor meer steun;
* zithoogte ongeveer 41cm;
* afmeting hobbelpaard ongeveer 62cm (hoogte) x55cm (breedte) x30cm;
* geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar;
* geschikt voor een maximum gewicht tot 50kg;
* 2x AA batterij (niet meegeleverd, nodig voor geluid)

Hobbelpaardje Cowboy met geluid

  • €159,00
  • €129,95
  • Excl. BTW: €107,40