-18% Hobbelpaardje Bloemen met geluid
Hobbelpaardje Fleur van Mamas & Papas vervult de hartenwens van ieder jong meisje, namelijk het hebben van een eigen paard. Fleur hinnikt als een echt paardje en heeft prachtige manen die lekker knisperen wanneer je kindje aan de manen zit. Dit mooie hobbelpaardje van Mamas & Papas is prachtig gestoffeerd met romantische bloemenprint, grijs en wit. Het witte onderstel, handvat en het grijs van het zadel en de manen geven Fleur een meer hedendaagse uitstraling waardoor dit paardje zich in veel kinderkamerinterieurs thuis zal voelen. De mooie roze bloemen zullen vooral de aandacht trekken van jouw kleintje. Hobbelpaardje Fleur is fantastisch speelgoed, ontwikkeld voor meisjes vanaf 24 maanden/ 2 jaar. 
 
Een hobbelpaardje is ideaal speelgoed voor kinderen vanaf een jaar of twee. Vanaf deze leeftijd kunnen ze namelijk al veel dingen zelfstandig. Ze kunnen dan zelf (of met een beetje hulp) op het paardje klimmen en ervoor zorgen dat het paardje “hobbelt”. Hobbelpaardjes stimuleren bovendien het “net als of spelen”, houden je kindje in beweging en leren hem om zijn evenwicht te bewaren. Educatief speelgoed zoals een hobbelpaardje is niet alleen goed voor de ontwikkeling van grove motorische vaardigheden maar dragen ook bij aan de emotionele en sociale ontwikkeling van je kind door rollenspel.
 
Met een hoogte van ongeveer 62cm, breedte van 55cm en een dikte van ongeveer 30cm is Hobbelpaardje de droom voor ieder peutermeisje. Bovendien is Fleur gewatteerd waardoor jouw kindje lekker zacht op zijn paardje kan schommelen.

Bijzondere kenmerken van Hobbelpaardje Fleur zijn:
* gestoffeerd en gewatteerd en daardoor extra comfortabel;
* prachtige moderne bloemenprint;
* moderne grijze knisper manen;
* stijlvol grijs zadel en staart;
* voorzien van wit handvat en solide houten onderstel (ook wit) voor meer steun;
* zithoogte ongeveer 41cm;
* afmeting hobbelpaard ongeveer 62cm (hoogte) x55cm (breedte) x30cm;
* geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar;
* geschikt tot een maximaal gewicht van 50kg;
* 2x AA batterijen (niet meegeleverd, nodig voor geluid);

Hobbelpaardje Bloemen met geluid

  • €159,00
  • €129,95
  • Excl. BTW: €107,40