Badspeelgoed Watertoren Beezeebee Zeeland

Watertoren Zeeland van Beezeebee is 5-delig educatief speelgoed voor zowel in als uit bad en bestaat uit een watertoren met zuignap en vier leuke waterspeeltjes. Ontwikkeld voor kinderen vanaf 12 maanden.

In bad
Mocht badtijd voor jou en je kindje een enorme strijd zijn dan kunnen de watervriendjes je wellicht helpen. Watervriendjes Lily de kwal, Mike de zeester, Aboo het zeepaard en Clara de inktvis zullen tot de verbeelding spreken van je kindje waardoor zijn fantasie de vrije loop kan gaan. Naast de felle kleuren zal je kindje het zeker leuk vinden om te ontdekken dat de watervriendjes gevuld kunnen worden met water zodat je ze als waterspuit kunt gebruiken. De zuignap aan de onderkant zorgt ervoor dat Zeeland niet van zijn plek verschuift.

Doordat water en spel op een educatieve wijze zijn verwerkt in dit prachtige badspeelgoed help je jouw kindje met zijn ontwikkeling. Help je kindje met het herkennen van kleuren door hem naar de kleuren te vragen. Of vraag je kindje waar Lily de kwal. Ook de oog-handcoördinatie van je kindje wordt gestimuleerd doordat hij zijn watervriendjes in de gaten van de toren kan plaatsen. Maar het leukste van alles is dat je kindje zijn fantasie kan gebruiken. Want is Zeeland een watertoren of een eiland met kleine superhelden die alle vuiligheid te lijf gaan met hun speciale superkrachten? Kortom: heel veel waterplezier voor je kindje in de denkbeeldige wereld van Zeeland zowel in bad thuis of bijvoorbeeld buiten in het zwembad.

Of Zeeland nu een eiland of een watertoren is, Zeeland helpt jou om je kindje in bad te krijgen en hem daar enige tijd te houden zodat hij weer fris naar bed kan.

Uit bad
Klaar met badderen? Dan kan je kindje ook leuk met Zeeland spelen wanneer hij uit bad is? Zeeland is op het droge leuk speelgoed wat je doormiddel van de zuignap eenvoudig op een vlakke ondergrond kunt bevestigen.

Bijzondere kenmerken van Watertoren Zeeland zijn:
* 5 delige set;
* geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden;
* te gebruiken in bad;
* te gebruiken als zuignap speelgoed (uit water);
* 1x watertoren/ eiland met zuignap;
* 4x waterspeeltjes: Lily de kwal, Mike de zeester, Aboo het zeepaard, Clara de inktvis;
* waterspeeltjes zijn te vullen met water;
* ideaal wanneer je 2 kinderen in bad moet vermaken;
* geweldig als speelgoed voor in het baby zwembadje;
* vrij van BPA, ftalaten en PVC;
* afmeting zeeland: 19cm (hoog), 30cm (doorsnede);

Badspeelgoed Watertoren Beezeebee Zeeland

  • €28,95
  • Excl. BTW: €23,93