Badspeelgoed Boon Vishengel Cast

Badspeelgoed Cast is het ideale badspeelgoed. Deze design vishengel maakt badtijd net even wat leuker voor je kindje en voor jou net even wat stijlvoller. Dit badspeeltje is al geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden en daardoor het perfecte eerste verjaardagscadeautje voor kinderen. Badspeelgoed Cast bestaat uit vier delen; 1 vishengel en 3 speeltjes.

Met de uitrolbare haak slaat jouw kindje zijn visjes als een echte visser aan de haak. Doordat de haak verzwaard is, kan jouw kindje de drijvende speeltjes er toch nog eenvoudig uithengelen. De draaispoel zorgt er vervolgens voor dat jouw kindje de buit gemakkelijk kan binnen halen. Ook de motorische vaardigheden en behendigheid van je kindje worden tijdens het spelen met deze prachtige vishengel aangesproken. Het vergt misschien even wat oefening dan lukt het!

Sommige kindjes zijn wat verder in hun ontwikkeling of wat vlotter met hun motorische vaardigheden en kunnen daardoor dan ook al eerder met dit speeltje hengelen. Daarbij leent vishengel Cast zich perfect om als ouders samen met je kindje te spelen: jij hengelt, en je kindje kijkt en grijpt naar de zeediertjes die je voor hem hebt gevangen.

Bijzondere kenmerken van Badspeelgoed Cast zijn:
- ontwikkeld voor kindjes vanaf 18 maanden;
- afhankelijk van de ontwikkeling kan dit speeltje al op jongere leeftijd worden gebruikt;
- 4-delige vishengel set;
- verzwaarde haak;
- oprolbare draaispoel voor “echte visbeleving”;
- BPA vrij;
- PVC vrij;
- vrij van phtalaten;

Badspeelgoed Boon Vishengel Cast

  • €15,95
  • Excl. BTW: €13,18