Badspeelgoed

Badspeelgoed

Badspeelgoed geeft jouw peuter/ kleuter de afleiding die nodig is zodat in bad gaan toch leuk wordt en blijft. Bij Jillxox vind je puzzelachtig badspeelgoed en zachte balletjes voor in bad en leuke visnetjes om speelgoed mee uit het water te vissen. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Badeendje Boon Blauw

Badeendje Blauw heet Slim en maakt deel uit van de Boon Odd Ducks family. Slim is geen gewoon blauw badeendje! Anders dan andere badeendjes absorbeert Slim geen water. Dit maakt Slim een gezonder badeendje om mee te spelen dan een doorsnee badeend..

€7,95 Excl. BTW: €7,95

Badeendje Boon Roze

Design bad speelgoed van Boon koop je online bij Jillxox! Dit fraaie badeendje in fuchsia roze helpt je baby zich in bad te vermaken zodat jij hem rustig kan wassen. Dit Roze eendje heet Jane en maakt deel uit van de Boon Odd Ducks family. Jane ..

€7,95 Excl. BTW: €7,95

Badspeelgoed Boon duiker Marco

Badspeelgoed Marco van Boon is zowel mooi en hip om te zien als innovatief. De stoere duiker heeft sensoren onder zijn voeten die bij aanraking met water ervoor zorgen dat Marco licht geeft. Het licht van badspeelgoed Marco verandert van kleur. Ha..

€19,90 Excl. BTW: €19,90

Badspeelgoed opbergkit OXO Tot Wit

Badspeelgoed kan je handig opbergen in deze stijlvolle witte Badspeelgoed opbergkit van OXO Tot. De opbergkit of opbergmand van OXO Tot is ruim en heeft een comfortabel handvat waarmee je het speelgoed van jouw kind in no time uit het badje schept..

€24,95 Excl. BTW: €24,95

Badspeelgoed opblaasbare bal Beezeebee Aqua World

Opblaasbare bal Aqua World van Beezeebee is ideaal wanneer je 1 of zelfs 2 kinderen tegelijk in bad doet. Dankzij de zuignappen en de klittenband speeltjes kan deze opblaasbare bal tot 2 kinderen in bad vermaken. Plaats simpelweg de zuignappen aan..

€21,90 Excl. BTW: €21,90

Badspeelgoed Watertoren Beezeebee Zeeland

Watertoren Zeeland van Beezeebee is 5-delig educatief speelgoed voor zowel in als uit bad en bestaat uit een watertoren met zuignap en vier leuke waterspeeltjes. Ontwikkeld voor kinderen vanaf 12 maanden.In bad Mocht badtijd voor jou en je ..

€28,95 Excl. BTW: €28,95