Badspeelgoed

Badspeelgoed

Badspeelgoed geeft jouw peuter/ kleuter de afleiding die nodig is zodat in bad gaan toch leuk wordt en blijft. Bij Jillxox vind je puzzelachtig badspeelgoed en zachte balletjes voor in bad en leuke visnetjes om speelgoed mee uit het water te vissen. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Badeendje Boon Blauw

Badeendje Blauw heet Slim en maakt deel uit van de Boon Odd Ducks family. Slim is geen gewoon blauw badeendje! Anders dan andere badeendjes absorbeert Slim geen water. Dit maakt Slim een gezonder badeendje om mee te spelen dan een doorsnee badeend..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Badeendje Boon Roze

Badeendje Roze heet Jane en maakt deel uit van de Boon Odd Ducks family. Jane is geen gewoon roze badeendje! Anders dan andere badeendjes absorbeert Jane geen water. Dit maakt Jane een gezonder badeendje om mee te spelen dan een doorsnee badeendje..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Badspeelgoed Boon duiker Marco

Badspeelgoed Marco van Boon is zowel mooi en hip om te zien als innovatief. De stoere duiker heeft sensoren onder zijn voeten die bij aanraking met water ervoor zorgen dat Marco licht geeft. Het licht van badspeelgoed Marco verandert van kleur. Ha..

€19,90 Excl. BTW: €16,45

Badspeelgoed Boon Vishengel Cast

Badspeelgoed Cast is het ideale badspeelgoed. Deze design vishengel maakt badtijd net even wat leuker voor je kindje en voor jou net even wat stijlvoller. Dit badspeeltje is al geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden en daardoor het perfecte eerste..

€15,95 Excl. BTW: €13,18

Badspeelgoed Dive Boon

Badspeelgoed Dive van Boon is zowel mooi en hip om te zien als ook nog eens goed voor de je baby’s ontwikkeling. De vrolijke gekleurde foamfiguurtjes zijn fantastische grijpspeeltjes voor jouw kleintje. Bovendien stimuleren ze zijn hand-oogcoördin..

€9,90 Excl. BTW: €8,18

Badspeelgoed opbergkit OXO Tot Wit

Badspeelgoed kan je handig opbergen in deze stijlvolle witte Badspeelgoed opbergkit van OXO Tot. De opbergkit of opbergmand van OXO Tot is ruim en heeft een comfortabel handvat waarmee je het speelgoed van jouw kind in no time uit het badje schept..

€24,95 Excl. BTW: €20,62

Badspeelgoed opblaasbare bal Beezeebee Aqua World

Opblaasbare bal Aqua World van Beezeebee is ideaal wanneer je 1 of zelfs 2 kinderen tegelijk in bad doet. Dankzij de zuignappen en de klittenband speeltjes kan deze opblaasbare bal tot 2 kinderen in bad vermaken. Plaats simpelweg de zuignappen aan..

€21,90 Excl. BTW: €18,10

Badspeelgoed Watertoren Beezeebee Zeeland

Watertoren Zeeland van Beezeebee is 5-delig educatief speelgoed voor zowel in als uit bad en bestaat uit een watertoren met zuignap en vier leuke waterspeeltjes. Ontwikkeld voor kinderen vanaf 12 maanden.In bad Mocht badtijd voor jou en je ..

€28,95 Excl. BTW: €23,93