Speelblad Mamas & Papas

Fraai design speelblad met verschillende interactieve functies die de ontwikkeling van jouw kindje stimuleren. Dit speelblad is perfect voor op het dienblad van de kinder eetstoel, vloer of welke gladde ondergrond dan ook. Door middel van zuignappen bevestig je dit speelblad eenvoudig en snel zodat jouw baby’s speelgoed niet steeds wegglijdt of van tafel wordt gegooid. Handig toch! 

Jouw baby zal dit vrolijke speelblad gaan ontdekken vanaf het moment dat hij  op zijn buik kan liggen en zijn hoofdje op kan tillen. Later wanneer hij goed zelfstandig met steun kan zitten, zal hij dit speelblad weer op een andere manier ontdekken, zitend. Dit speelblad is ideaal om je baby zoet te houden voor en na de maaltijd zodat jij ook aan eten toe komt. Plaats of leg het speelblad dan op de vloer zodat jouw baby gestimuleerd wordt om zijn hoofdje op te tillen en zo zijn nek en rugspieren traint. Tot welke leeftijd jouw kind met zijn speelblad speelt is geheel afhankelijk van de interesse van jouw kind.

De vele functies van het speelblad komen jouw baby’s ontwikkeling alleen maar ten goede. Je baby leert al spelenderwijs verschillende vormen en kleuren van elkaar te onderscheiden. Bovendien helpt het speelblad van Mamas & Papas bij de ontwikkeling van zijn tastzin, motorische vaardigheden en leert hij oplossingsgericht te denken. Daarbij is een activiteiten speelblad een leuke manier om jouw kindje te introduceren met het aan tafel zitten.

De felle en contrastrerende kleurtjes evenals de verschillende texturen en functies zorgen voor aardig wat speeltijd voor je baby en een rustmomentje voor de drukke (groot)ouders.


Het Mamas & Papas Activity tray (speelblad) bevat de volgende onderdelen:
* praktisch voor onderweg;
* verschillende delen waar hij lekker zijn tanden in kan zetten;
* bladerboekje;
* babyspiegel zodat hij bewust wordt van zichzelf;
* motorische vaardigheden te ontwikkelen;
* diverse roterende onderdelen; 
* te bevestigen op gladde ondergrond;
* afmeting: het breedste gedeelte, de lengte is 30cm, de breedte ongeveer 20cm en de hoogste speeltje is ongeveer 12cm;

Speelblad Mamas & Papas

  • €29,95
  • Excl. BTW: €24,75

Tags: speelgoed, speelblad, activiteiten, geluid, knisper,