Speelkleed Elodie Details Zwart-wit Graphic Devotion

Speelkleed Graphic Devotion van Elodie Details is een stijlvol speelkleed voor jouw kleintje en een prachtig accessoire voor jou!

Speelkleed Graphic Devotion van Elodie Details is een lekker zacht gewatteerd kleed waar je jouw pasgeboren baby op kan leggen om te spelen met bijvoorbeeld een rammelaar, bijtring of muziekdoosje. Een speelkleed geeft jouw baby net even wat meer ruimte om zijn vaardigheden te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zo zal jouw baby in het begin veelal liggend spelen op zijn speelkleed. Op zijn rug of op zijn buik. Verder in zijn ontwikkeling zal je baby gaan rollen waarbij hij van zijn rug naar buik rolt en andersom. Een zacht kleedje waarop hij zijn nieuwe vaardigheden kan toetsen is dan wel zo prettig. Later zal je kindje het kleedje vanuit een zittende positie ontdekken. Gebruik Speelkleed Graphic Devotion zowel binnen als buitenshuis zodat jouw kindje in het gras kan liggen of in het zand zonder vies te worden.

Het opvallende zwart-witte (vaal zwart...meer donkergrijs) grafische design is ontworpen om niet alleen je baby aan te spreken maar jou ook. Speelkleed Graphic Devotion van Elodie Details is dubbelzijdig waardoor je de zijde van jouw voorkeur kunt kiezen. Speelkleed Graphic Devotion is dan ook ideaal voor ouders die niet van speelkleden met felle kleuren houden. De stijlvolle print maakt dit speelkleed een perfect accessoire voor in het hele huis. Speelkleed Graphic Devotion heeft een diameter van ruim 120cm en is gemaakt van 100% Oekotex gecertificeerd katoen, vrij van schadelijke stoffen; veilig voor je baby, stijlvol voor jou.

Gebruik dit speelkleed als binnen of buiten speelkleed voor jouw baby, als vloerkleed voor de babykamer of gebruik het speelkleed als kleedje tijdens de picknick. Of sier er iets anders mee. De keuze is aan jou, het ontwerp van Elodie Details.

Bijzondere elementen van Speelkleed Graphic Devotion van Elodie Details zijn:
* speelkleed geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden;
* "zwart-wit" grafische print;
* diverse printjes;
* andere zijde is vaal zwart met witte vlekjes;
* mooi gewatteerd speelkleed;
* het kleed is machine wasbaar;
* diameter: 120cm;

Speelkleed Elodie Details Zwart-wit Graphic Devotion

  • Merk: Elodie Details
  • Model: Speelkleed Graphic
  • Beschikbaarheid: Levertijd 30 dagen
  • €99,00
  • Excl. BTW: €81,82