Speelkleed & Babygym Done by Deer Blauw

Speelkleed & Babygym Done by Deer Blauw is een luxe Speelkleed met babygym vol met verrassingen die goed zijn voor flink wat speelplezier voor jou en je kleintje. Een speelkleed met babygym is het perfecte kraamcadeau voor ouders en een musthave item voor je babyuitzet!


Het speelkleed van Done by Deer heeft een doorsnede van ongeveer 90cm. De speelbogen (de babygym) is met klittenband bevestigt en kan je eenvoudig verwijderen wanneer je kindje te groot wordt om met de babygym te spelen. De 5 meegeleverde speeltjes bevatten zogenaamde c-ringen die je ook eenvoudig aan de kinderwagen of maxicosi kan bevestigen. Bovendien zijn de 5 speeltjes op maar liefst 13 manieren aan de speelbogen te bevestigen dankzij de vele ophangpunten. Hierdoor kan je de speeltjes wat lager of juist wat hoger hangen.

 

Door je kindje al vanaf de geboorte te introduceren met verschillende teksturen, geluiden en posities help je jouw kindje zich goed te ontwikkelen. Speelkleed & Babygym Done by Deer Grijs bevat tal van uitdagingen en leuke verrassingen voor je kindje: Knisperspeeltje Croco de krokodil, rammelaar Elphee de olifant, spiegeltje of de twee ronde rammelaars met een zacht rinkelend belletje.

 

Leg je kindje op zijn rug op een speelkleed in het zand of in het gras  en geef hem wat (hang)speeltjes die rammelen of knisperen of laat hem lekker in de woonkamer spelen met dat leuke kindje wat zo vrolijk naar hem lacht in de spiegel.Wanneer je jouw kindje ook op zijn buikje neerlegt om te spelen help je de nek en rugspieren van je kindje te verstevigen welke natuurlijk nodig zijn om straks goed rechtop te kunnen zitten.


Redenen om dit speelkleed met babygym van Done by Deer te kopen zijn:

* musthave item voor ouders die weg zijn grijs en blauwtinten;
* perfecte item voor je babyuitzet of als (kraam)cadeau voor newbie ouders;
* bevat 5 stoere speeltjes met c-ring (o.a. rammelaar, knisperspeeltje, spiegeltje);
* speelbogen (babygym) is verwijderbaar;
* speelkleed mag op 40graden in de wasmachine;
* bevordert de ontwikkeling van je kindje;
* stimuleert o.a. tastzin, gehoor, verstevigt en draagt bij aan nek en rugspieren;
* heeft een ruime afmeting van 90cm doorsnede en is ruim 48cm hoog;
* meer redenen heb je toch niet nodig?

Speelkleed & Babygym Done by Deer Blauw

  • €99,95
  • Excl. BTW: €82,60