Speelkleed Bedouin Stories

Speelkleed Bedouin Stories van Elodie Details is het stijlvolle antwoord op een speelkleed voor jouw kleintje.

Het speelkleed van Elodie Details biedt een veilige en zachte omgeving voor jouw opgroeiende baby. Leg jouw pasgeboren baby op zijn rug op het speelkleed en geef hem bijvoorbeeld een rammelaar, bijtring of muziekdoosje om mee te spelen. Vanaf een maand of drie zal je baby wellicht vaker op zijn buik willen liggen en ook dan is Speelkleed Bedouin Stories de perfecte plek voor jouw baby. Rond 5 maanden proberen de meeste baby’s zich om te rollen van buik naar rug of andersom en dan is het prettig dat een zacht speelkleed je baby beschermt tijdens het omrollen. Ergens tussen de 6 en 9 maanden kunnen de meeste baby’s zelfstandig rechtop zitten maar tot die tijd zullen ze nog vaak omvallen. Een zachte ondergrond ter ondersteuning tijdens het ontwikkelingsproces van jouw baby is dan zeer welkom.

Natuurlijk is jouw baby jouw alles maar het oog wil natuurlijk ook wat. Speciaal voor ouders die niet van speelkleden met felle kleuren houden, heeft Elodie Details een stijlvol speelkleed ontworpen. Het speelkleed is dubbelzijdig bedrukt met aan elke zijde een ander printje. De stijlvolle print maakt speelkleed Bedouin Stories een perfect accessoires voor in het hele huis. Speelkleed Bedouin Stories heeft een diameter van ruim 120cm en is gemaakt van 100% Oekotex gecertificeerd katoen, vrij van schadelijke stoffen.

Gebruik dit speelkleed als binnen of buiten speelkleed voor jouw baby, als vloerkleed voor de kamer van jouw peuter of gebruik het speelkleed als kleedje tijdens de picknick. Of sier er iets anders mee. De keuze is aan jou, het ontwerp van Elodie Details.

Bijzondere elementen van Speelkleed Bedouin Stories van Elodie Details zijn:
* speelkleed geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden;
* gebruikte kleuren: zacht roze, blauw, nude kleuren en grijs;
* diverse printjes;
* andere zijde is zachtroze met zwarte vlekjes;
* het speelkleed heeft een grijze bies/ rand;
* mooi gewatteerd blauw speelkleed;
* het kleed is machine wasbaar;
* diameter: 120cm;

Speelkleed Bedouin Stories

  • €99,00
  • Excl. BTW: €81,82