Baby spiegel Done by Deer Blauw

Baby spiegel Done by Deer blauw is een prachtige nieuwe toevoeging aan de Done by Deer collectie. Dit stijlvolle activiteiten speelgoed zorgt voor heel wat bekijks voor je baby en heeft maar liefst 6 activiteiten! Geschikt voor baby’s vanaf de geboorte en daardoor een perfect kraamcadeau, een uniek babyshower gift voor je zwangere vriendin, collega, zus of gewoon lekker om aan jouw eigen babyuitzet toe te voegen.

Baby spiegel Done by Deer is stijlvol baby activiteiten speelgoed waar zowel jij als je baby veel plezier aan zullen beleven. De warme diepblauwe kleur past in elk interieur en al helemaal in een stoere jongenskamer. Je baby heeft een grote spiegel waarin hij zichzelf kan bewonderen. Aan de spiegel zitten pootjes met knispervulling en een rammelaar. Aan de bovenzijde zit een oortje met daarin een toeter die je kindje kan activeren door erin te knijpen. De achterzijde van de baby spiegel is voorzien van een lekker zacht pluche zodat je kindje lekker kan knuffelen. En er zitten labeltjes aan waar je kindje op kan sabbelen.

De “bean bag’vulling maakt het mogelijk dat de baby spiegel als het ware op de vloer of een andere vlakke ondergrond kan worden neergezet. Spiegels geven je kindje de mogelijkheid om zichzelf te zien en zichzelf te gaan herkennen als zijnde “dat gezichtje wat hem steeds aanstaart”. Spiegels helpen je kindje om zich van zichzelf bewust te worden. Doordat je kindje zo nieuwsgierig is naar dat gezichtje zal hij zijn hoofdje optillen wat weer goed is voor stevige nek en rugspieren. De verschillende structuren stof en geluiden maken van deze vloerspiegel een volwaardig activiteiten speelgoed wat de ontwikkeling van je kindje ten goede komt.

Bijzonderheden baby spiegel Done by Deer blauw:
* geschikt voor baby’s vanaf de geboorte;
* baby speelgoed met maar liefst 6 activiteiten;
* baby spiegel, verschillende structuren en geluiden (knisper, rammelaar, piepspeeltje, labels, knuffel, spiegel);
* activiteiten speelgoed kan neergezet worden dankzij “bean bag”vulling;
* perfect speelgoed voor in de box of op een speelkleed;

Shop direct mee!
Een speelkleed is toch eigenlijk wel de perfecte aanvulling op de activiteiten spiegel van Done by Deer. Je kindje kan zo heerlijk zacht op zijn buikje liggen terwijl hij met zijn speelgoed speelt. Met een speelkleed kan je je kindje zowel binnen als buiten in het gras of zand laten spelen. Elodie Details heeft prachtige speelkleden die gewatteerd zijn zodat je kindje lekker zacht ligt. Wil je je kindje wat meer variatie meegeven shop dan een speelkleed met babygym van Elodie Details.

Baby spiegel Done by Deer Blauw

  • €34,95
  • Excl. BTW: €28,88

Tags: spiegel, baby, geboorte, vloer, speelkleed