Speelkleden

Speelkleden

Een speelkleed met of zonder babygym is het leukste en meest veelzijdige baby speelgoed voor jouw pasgeboren baby. Een speelkleed is al geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden en helpt je baby bij het ontdekken en ontwikkelen van zijn vaardigheden. Een speelkleed is hierdoor een fantastisch cadeau voor jouw eigen babyuitzet of als kraamcadeau. Of je nu alleen een babygym (speelboog), een speelkleed of een speelkleed met babygym zoekt, bij Jillxox  Baby & Kidsdesign winkel vind je de meest unieke en luxe varianten. Er zit vast een speelkleed voor jouw baby bij!

Weergegeven:
Sorteren op:

Babygym Done by Deer

Babygym van Done by Deer is een een stijlvol activiteiten speelgoed en is zo ontwikkelddat het overal vrij kan staan. De babygym is instelbaar, afhankelijk van hoe breed en hoog je het wilt en waar je de babygym wilt plaatsen. Deze mooie flexibele ba..

€99,95 Excl. BTW: €99,95

Speelkleed Bedouin Stories

Speelkleed Bedouin Stories van Elodie Details is het stijlvolle antwoord op een speelkleed voor jouw kleintje.Het speelkleed van Elodie Details biedt een veilige en zachte omgeving voor jouw opgroeiende baby. Leg jouw pasgeboren baby op zijn ..

€99,00 Excl. BTW: €99,00

Speelkleed Elodie Details Blauw Preppy Petrol

Speelkleed Preppy Petrol van Elodie Details is een stijlvol zacht petrol blauw met wit speelkleed voor jouw kleintje en een prachtig accessoire voor jou! Perfect voor pasgeboren baby’s, peuters, kleuters en de iets oudere kindjes.Speelkleed o..

€99,00 Excl. BTW: €99,00

Speelkleed Elodie Details Roze Powder Pink

Speelkleed Powder Pink van Elodie Details is een stijlvol roze met wit speelkleed voor jouw kleintje en een prachtig accessoire voor jou! Perfect voor pasgeboren baby’s, peuters, kleuters en de iets oudere kindjes.Speelkleed Powder Pink van E..

€99,00 Excl. BTW: €99,00