Baby Geurtje | Suavinex  Eau de Cologne

Suavinex heeft topnoten van citrusvruchten, witte bloemen en muskus gebotteld tot een subtiele en frisse baby eau de cologne voor baby en mama!

Pluspunten van de Baby cologne zijn:

* ideaal voor baby, peuters, kleuters,tieners en mama natuurlijk;
* frisse citrusvruchten, witte bloemen en muskus;
* geurwater voor dagelijks gebruik;
* laag alcohol percentage;
* vlekt niet op kleding;
* transparante fles met hippe vogeltjes;


PRODUCT TOELICHTING
Suavinex heeft topnoten van citrusvruchten, witte bloemen en muskus gebotteld tot een subtiele en frisse eau de cologne voor baby en mama!


Als je verzot bent op lekkere geurtjes dan is Baby Cologne een babyluchtje dat je met plezier zult dragen. Vooral als aandenken aan je baby op de momenten dat hij niet bij je is. Bovendien kan je de Baby Cologne zoveel spuiten als je wilt. Door het lage alcoholpercentage zal de Baby Cologne je baby’s luchtwegen niet prikkelen wanneer je hem bij je draagt. Je kunt jouw baby dus met een gerust hart een beetje Baby Cologne opspuiten. Spuit wat Baby Cologne in je hand en breng dit bijvoorbeeld aan op je baby’s nek en op zijn bolletje of spuit een kleine hoeveelheid op zijn kleding voor urenlang geurplezier.

Als newbie ouder zul je overigens ook merken dat wanneer jouw baby de peuterleeftijd bereikt hij alles wil doen wat zijn idool ook doet. Grote kans dus dat jouw peuter ook een geurtje op wil, net als jij. Baby Cologne is dan bij uitstek een goede keuze als eerste kennismaking met geurtjes.

Baby Geurtje | Suavinex Eau de Cologne

  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36

Tags: baby, geur, parfum,