-22% Babyfles Newborn Combi Suavinex Blauw Royal 150ml Haute Couture

Luxe babyfles uit de Haute Couture collectie van Suavinex helpt je om in stijl flesvoeding te geven. Deze mooie kleine babyfles van Suavinex kenmerkt zich door kristalhelder plastic met gouden elementen.  De fles is gemaakt van BPA-vrij plastic, is superlicht en ligt daardoor lekker in de hand. Perfect dus voor het geven van flesvoeding aan zuigelingen van 0 tot 6 maanden.

Duurzame babyfles
Vervang de standaard meegeleverde 3-standen flesspeen met de silicone drinktuit van Suavinex en tover je babyfles om tot een drinkfles voor je kindje vanaf 6 maanden. 

Drinksnelheid reguleren
Deze babyfles is voorzien van een mooie warm donkerblauwe reisdop, afsluitdop en wordt standaard geleverd met een 3-standen flesspeen. Een drie-standen flesspeen heeft een rond zuiggedeelte wat een snelle acceptatie door baby's mogelijk maakt. Daarbij kan je met deze flesspeen de zuigsnelheid van je baby eenvoudig zelf regelen. Het kleinste gat voor baby's de wat langzamer drinken en het grootste gat voor baby's die al wat ouder of gulziger zijn met drinken. 

Doordat deze collectie voorzien is van een luxe uitziende transparante doos is de Haute Couture collectie van Suavinex bij uitstek geschikt als kraamcadeau/ geboortecadeau of gewoon om aan jouw eigen babyuitzet toe te voegen. 


Babyfles Newborn Combi Suavinex Blauw Royal 150ml Haute Couture

  • €10,95
  • €8,50
  • Excl. BTW: €7,02

Tags: babyfles, plastic, flesvoeding, bpa-vrij, design, haute couture, luxe