Over Jill

Baby & Kidsdesign winkel Jillxox.nl is de baby gift shop voor ouders (en grootouders!) die niet alleen van mooie spullen houden, maar ook graag iets bijzonders willen. Babyuitzet – en kraamcadeaus die je niet overal tegenkomt, die vind je juist bij ons. Artikelen die voldoen aan de laatste trends en die het leven van (aanstaande) mamas en papas makkelijker en vooral stijlvoller maken vind je in de hipste online winkel voor baby en kids in Nederland.

Je kan bij Jill terecht voor praktische babyuitzet artikelen variërend van aankleedkussens, babyflessen tot babydekens en voetenzakken, kinderkamer accessoires en inspirerend design speelgoed tot verzorgende producten als billendoekjesboxen en hydrofiele doeken. Ook voor kinderservies shop je bij Jill!

Sommige van onze merken zijn zo uniek dat er maar een beperkt aantal van een product wordt gemaakt en je als het ware een limited editions koopt. Dat is nou dus een bijzondere aankoop! Ook leuk is dat we regelmatig nieuwe merken/ producten aan het assortiment voegen. 
Wat er gister niet was, kan er immers morgen zijn, dus kom vooral nog eens terug!


Cadeautje nodig?
Ook de giftshopper die op zoek is naar unieke en/ of luxe cadeaus voor de babyshower, verjaardag of kraamcadeaus kan naar hartenlust winkelen bij Jillxox. Zelf inpakken? Kijk dan in onze categorie Cadeauverpakking voor leuke en praktische cadeauverpakkingen en kies tussen inpakpapier, cadeauzakken en cadeaudozen. Geen zin om in te pakken of ben je er niet zo handig in, dan pakken wij als baby gift shop winkel jouw cadeau graag voor je in.


Waar komt nou toch die naam vandaan?
Jill xox is eigenlijk het visuele beeldmerk geworden van Liefs Jill, de blog waarmee het allemaal is begonnen. De xox achter Jill staat dan ook voor “kus, knuffel, kus” waarmee we onze voorliefde voor mooie stijlvolle en degelijke producten met jou delen. De blog hebben we tegenwoordig verplaatst naar onze Shoptips daar vind je handige tips met betrekking tot de producten die we verkopen zodat je een beter keuze kunt maken wat betreft je aankoop.

 
Wat nog meer?
Heb je nog vragen kijk dan bij de desbetreffende pagina’s zoals Bestellen en bezorgenBetalenRuilen en retour of neem een kijkje op onze Klantenservice pagina waar je de antwoorden vindt op vragen die het meest aan Jill zijn gesteld. 
Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail en we zullen je vraag zo goed mogelijk beantwoorden.

We wensen je veel shopplezier en zien je graag terug. Shop ze!