Over Jillxox

Baby & Kidsdesign winkel Jillxox is de winkel voor ouders (en grootouders!) die niet alleen van mooie spullen houden, maar ook graag iets bijzonders willen. Babyuitzet – en kinderartikelen die je niet overal tegenkomt, die vind je juist bij Baby & Kidsdesign winkel Jillxox. Artikelen die voldoen aan de laatste trends en die het leven van (aanstaande) mamas en papas makkelijker en vooral stijlvoller maken vind je in de hipste boutique voor baby en kids in Nederland.


Van praktische babyuitzet artikelen variërend van afdruiprekjes voor je babyflessen tot zeer stijlvolle kinderstoelen, kinderkameraccessoires en inspirerend design speelgoed kan je bij Baby & Kidsdesign winkel Jillxox terecht voor baby’s, peuters en kleuters. Sommige van onze merken zijn zo uniek dat er maar een beperkt aantal van een product wordt gemaakt en je als het ware een limited editions koopt. Dat is nou dus een bijzondere aankoop! Ook leuk is dat we regelmatig nieuwe merken/ producten aan het Jillxox assortiment voegen. Wat er gister niet was, kan er immers morgen zijn, dus kom vooral nog eens terug!


Cadeautje nodig?
Ook de giftshopper die op zoek is naar unieke en/ of luxe cadeaus voor de babyshower, verjaardag of  kraamcadeaus kan naar hartenlust winkelen bij Jillxox. Zelf inpakken? Kijk dan in onze categorie Cadeauverpakking voor leuke en praktische cadeauverpakkingen en kies tussen inpakpapier, cadeauzakken en cadeaudozen. Geen zin om in te pakken of ben je er niet zo handig in, dan pakt Baby & Kidsdesign winkel Jillxox jouw cadeau graag voor je in.


Waar komt nou toch die naam vandaan?
Jillxox is eigenlijk het visuele beeldmerk geworden van Liefsjill, de blog waarmee het allemaal is begonnen. De xox achter Jill staat dan ook voor “kus, knuffel, kus” waarmee we onze voorliefde voor mooie stijlvolle en degelijke producten met jou delen. Op de blog vind je tevens handige tips voor ouders en onder meer een zwangerschapskalender waarmee je jouw zwangerschap per week kunt volgen.


Wat nog meer?
Heb je nog vragen kijk dan bij de desbetreffende pagina’s zoals Bestellen en bezorgen, Betalen, Ruilen en retour of neem een kijkje op onze Klantenservice pagina waar je de antwoorden vindt op vragen die het meest aan Baby & Kidsdesign winkel Jillxox zijn gesteld. Staat je vraag er niet bij? Stuur  dan een e-mail, een whatsapp of sms-bericht en we zullen je vraag zo goed mogelijk beantwoorden.

Ik wens je veel shopplezier en hoop je gauw terug te zien. Shop ze!