Antilekbeker Suavinex v.a. 4mnd | Fox Blauw

Een Antilekbeker die niet lekt koop je online bij Jillxox.nl. Een antilekbeker helpt jouw kindje met de geleidelijke overstap van babyfles naar drinkbeker. Antilekbeker Hello Fox blauw is het ideale drinkmaatje voor baby’s vanaf 4 maanden

De Hello Fox collectie is speciaal ontworpen om jouw baby al in een vroeg stadium aan het drinken uit een beker te laten wennen.

Antilekbeker Hello Fox Blauw heeft een speciaal antileksysteem waarmee druppelen en lekken wordt voorkomen. Ditzelfde antileksysteem zorgt ervoor dat er pas vloeistof naar de tuit gaat op het moment dat je baby zijn drinken uit zijn beker drinkt. Hierdoor kan je jouw kindje gewoon kind laten zijn zonder dat jij extra opruimmomenten hebt door zijn geknoei. Knoeien zit er dus niet in.

De drinktuit is lekker stevig, bijtvriendelijk en voorzien van een aangehechte dop. De aangehechte dop zorgt ervoor dat de drinktuit van jouw kindje altijd schoon is en je zijn antilekbeker hygiënisch kunt vervoeren. Wel zo handig wanneer je onderweg bent of je kind zijn Hello fox beker meegeeft naar de kinderopvang. Bovendien is deze prachtige blauwe beker met gele accenten doorzichtig van kleur waardoor je in één oogopslag kunt zien hoeveel drinken er nog in jouw kindjes beker zit. Zo weet je altijd of jouw kindje genoeg drinkt of dat je hem nog even extra tot drinken moet aanzetten. Je kan de tuit ook vervangen met de apart verkrijgbare silicone drinktuit van Suavinex.

Het ergonomisch design van de Hello Fox collectie zorgt voor een perfecte pasvorm van kleine handjes. Het verwijderbare handvat geeft jouw kindje net wat extra vrijheid en een gevoel van zelfstandigheid die nodig is voor de verdere ontwikkeling van jouw kindje.


Bijzondere elementen antilekbeker Hello Fox blauw zijn:
* blauwe antilekbeker met gele accenten;
* harde plastic tuit;
* één zijde is voorzien van het vosje, de andere zijde met het vlaggetje;
* geschikt voor baby’s vanaf 4 maanden;
* antileksysteem voorkomt druppelen en lekken;
* ergonomisch design;
* 0% Bisfenol A;
* vaatwasmachinebestendig
* verwijderbaar handvat;
* verkrijgbaar in vier vrolijke kleuren;
* mooi als kraamcadeau (ook indien het een tweede of derde baby betreft!);
* inhoud antilekbeker is ongeveer 200ml;

Antilekbeker Suavinex v.a. 4mnd | Fox Blauw

  • €10,95
  • Excl. BTW: €9,05