Aankleedkussen Done by Deer Wit

Je baby verschonen doe je op dit stijlvolle witte aankleedkussen met Elphee het olifantje uit de Happy Dots collectie van Done by Deer.

Aankleedkussens geven een stijlvolle touch aan de babykamer en zorgen er tevens voor dat je jouw baby veilig kan verschonen. Het Happy Dots aankleedkussen is aan weerszijden voorzien van een iets opstaande rand waardoor je kindje minder snel van zijn aankleedkussen kan vallen. Gebruik het aankleedkussen om je kindje op aan te kleden, je baby te verschonen of om hem even lekker te wassen met een washandje. Een aankleedkussen is overigens ook handig om je kindje op zijn buik te laten spelen zodat hij zijn rug en nek verstevigt. Je kan dit off white aankleedkussen als "speelkleedje" gebruiken totdat je kindje sterk genoeg is om te rollen of begint te kruipen. 

Het aankleedkussen is uitgevoerd in off white en is voorzien van een Elphee het olifantje in contour op de bovenzijde. De zijkanten en de onderkant is wit met zwarte stippen. Dit stijlvolle witte aankleedkussen met afneembare hoes heeft een normale afmeting van ongeveer 50x65cm. De rits zorgt ervoor dat je de 100% katoenen hoes eenvoudig kunt verwijderen om deze zo nu en dan op 30 graden te wassen.

Bijzondere elementen van aankleedkussen Wit met Elphee het olifantje contour zijn:
- aankleedkussen in creme wit met afneembare hoes;
- afmeting: 50cm x 65cm;
- afneembare hoes door middel van ritssluiting;
- machinewasbaar (binnenste buiten en op 30 graden);
- niet geschikt voor in de wasdroger;
- 100% katoen;
- vulling: polyether schuim;
- vrij van PVC;

Aankleedkussen Done by Deer Wit

  • €49,95
  • Excl. BTW: €41,28

Tags: aankleedkussen, verschonen, baby