Stoelverhoger Mutsy Blauw

Stoelverhoger Mutsy Grow Up is een stijlvolle Stoelverhoger/ zitverkleiner die vrijwel op iedere stoel te bevestigen is. De Mutsy Grow Up Stoelverhoger kan vanaf 6 maanden worden gebruikt, maar indien je baby al eerder goed met steun kan zitten, dan is de Mutsy Grow Up Stoelverhoger ook al eerder te gebruiken zodat jouw baby op een prettig hoogte aan tafel zit.

De Mutsy Grow Up Stoelverhoger is door zijn stijlvolle design niet alleen een hip babygadget maar ook een comfortabele kinderstoel. Het zachte kussen en de veiligheidsgordels zorgen ervoor dat jouw baby goed en veilig bij jou aan tafel kan schuiven. Bevestig de Mutsy Grow Up Stoelverhoger aan de stoel met de daarvoor bestemde veiligheidsriemen, plaats je kind in de  Mutsy Grow Up Stoelverhoger en maak de veiligheidsgordel vast.

Door het eenvoudig te reinigen materiaal is de Mutsy Grow Up Stoelverhoger  ook op het gebied van schoonmaken ideaal. Vochtig doekje erover heen en klaar.  


Pluspunten van Stoelverhoger/ zitverkleiner Mutsy Grow Up  zijn:

* mooie design stoelverhoger;
* geschikt vanaf het moment dat je baby met steun kan zitten;
* je kindje is veilig te bevestigen met de 5-puntsgordel;
* de stoel wordt met een gordel bevestigd voor extra veiligheid;
* je kindje zit zacht en krijgt voldoende steun;
* de ronde vormen voorkomen stoten;
* lichtgewicht;
* eenvoudig te reinigen;
* te gebruiken tot ongeveer 4 jaar;
* beschikbaar in 4 kleuren;


BESTEL OOK

Zodat je baby samen met jou aan tafel kan eten koop je naast een Stoelverhoger het bijpassende maaltijdsetje van Suavinex met roze of blauwe drinkbeker. Kinderborden, drinkbekers, babylepels en kinderbestek zijn tevens los verkrijgbaar zodat je jouw eigen set kunt samenstellen. Vergeet niet om slabben aan te schaffen, want er wordt gegarandeerd geknoeid!

Afmeting
Lengte39cm
Breedte40cm
Hoogte30cm

Stoelverhoger Mutsy Blauw

  • Merk: Mutsy
  • Model: Stoelverhoger Mutsy Blueberry
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €79,00
  • Excl. BTW: €79,00