Uit assortiment! Op=Op Opbergmand Elodie Details Grijs

Voor alles wat je baby nodig heeft, heb je ruimte nodig. Opbergers in de vorm van praktische opbergmanden zijn dan ook een must voor iedere babykamer! Zo heb je alles netjes en stylish opgeborgen in deze grijze opbergmand met echt lederen handvat van Elodie Details. Voor extra luxe is deze opbergmand ook nog eens voorzien van een echt lederen handvat! Deze stevige opbergmand van Elodie Details is tevens praktisch voor het stijlvol opbergen van al het speelgoed van je kind(deren) voor in de woonkamer. Of gebruik de mand als luxe wasmand. Elodie Details heeft gezorgd voor een stijlvolle opbergmand zodat jij deze op één of meerdere manieren kan gebruiken. Enjoy!

Deze chiqie stevige grijze opbergmand staat netjes en stylish in iedere baby of kinderkamer. Gebruik de opbergmand voor de vele knuffels en speelgoed van je kind. Het fijne aan deze mand is dat de opstaande randen ook goed overeind blijven wanneer de mand (bijna) leeg is en dus niet in elkaar zakt. Bovendien is de 45cm hoge grijze opbergmand in hoogte verstelbaar doordat je de rand terug kunt vouwen waardoor je een hoogte van 30cm creëert.

Kortom een multifunctionele royale opbergmand voor stylishe baby – en kinderkamers en niet te vergeten woonkamers!

Pluspunten van Opbergmand Grijs zijn:

* hoge kwaliteit stevig katoen en echt lederen handvat;
* te gebruiken als kraamcadeaumand, luiermand, speelgoedmand etc;
* 45cm doorsnee;
* variabele hoogte door terug te vouwen rand van 45cm naar 30cm hoogte;


CADEAU-IDEE
Deze opbergmand is ook zeer geschikt als kraamcadeau! Vul de mand met allerlei handige babyuitzet spullen zoals hydrofiele doeken, badthermometer, babydeken, kapsetje, knuffelspenen, baby billencrème en verras de aanstaande moeder met een unieke kraammand die ze ook nog eens als opbergmand zal gebruiken!

Opbergmand Elodie Details Grijs

  • €49,90
  • Excl. BTW: €41,24