Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Suavinex Babykado set Swan Nude | LIMITED EDITION

Babykado set Suavinex Swan Nude is de perfecte start voor de zorg van jouw baby. Deze luxe Babykado set van Suavinex is een 4-delige cadeau set die bestaat uit 1 kleine babyflessen van 150 ml, een fopspeen voor baby’s van 0-6 maanden fopspeen een bijpassende fopspeenketting en een bewaardoosje voor je fopspeen. De Suavinex Swan Babykado set is door de gouden accenten ideaal als kraamkado/ babyshower gift. Maar let op deze LIMITED EDITION is beperkt verkrijgbaar. Op=Op! Dus shop deze set zo lang het nog kan!

Suavinex Swan 3-standen Babyfles
De kleine nude 3-standen babyfles heeft een flesinhoud van 150ml en wordt standaard geleverd met een ronde vormloze flesspeen. De flesspeen is gemaakt van medisch gekeurd silicone en zit dankzij zijn ronde vorm altijd goed in je baby’s mondje. De 3-standen flesspeen stelt jou in staat om met een simpele draai beweging de snelheid waarmee jouw kindje drinkt te regelen. Stroomt de melk te snel of te langzaam voor je kindje dan draai je de speen zo dat een ander cijfer nu onder het neusje van je kindje komt. De snelheid/ hoeveelheid staat op de flesspeen zelf aangegeven met I, II of III.

De babyfles is transparant met versieringen van zwaantejs en gouden hartjes/ snaveltjes. Afsluitdeksel en witte dop met ventilatiegaten zijn standaard

Dental Fopspeen 0-6 maanden
Je pasgeboren baby heeft naast de juiste voeding ook behoefte aan zuigen. Deze strikvormige nude fopspeen met Zwaantje van Suavinex is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Het dental silicone zuiggedeelte sluit perfect aan bij het gehemelte en zal minder snel uit je kindjes mond floepen door de “knik”(het voorgevormde deel dus) die erin zit. Vergeet niet om iedere 6 weken de fopspeen van je baby te vervangen met een nieuwe en zijn fopspeen dagelijks te controleren!

Fopspeenketting
Je baby’s outfit is pas compleet met de bijpassende fopspeenketting bij zijn fopspeen. De hartvormige fopspeenketting heeft een plastic clip met plastic tandjes zodat de kleding van je baby niet beschadigd raakt.

Bijzondere kenmerken van Babykado set Wit zijn:

* flesinhoud: 1 babyfles van 150ml;
* zuiggedeelte van de fles: rond vormloos (fysiologisch);
* een rond zuiggedeelte (fles en fopspeen) zit altijd goed in de mond;
* materiaal zuiggedeelte flessen en fopspeen: silicone
* zuiggedeelte fopspeen: dental voorgevormd (anatomisch);
* fopspeen is geschikt voor baby’s vanaf 0 tot 6 maanden;
* plastic fopspeenketting met plastic clip;
* alle items zijn vrij van BPA;

De Suavinex Swan Babykado set is ideaal als kraamkado/ babyshower gift. Maar let op deze LIMITED EDITION is beperkt verkrijgbaar. Op=OpDus shop deze set zo lang het nog kan!

Suavinex Babykado set Swan Nude | LIMITED EDITION

  • €29,95
  • Excl. BTW: €29,95

Tags: babykado, kraamcadeau, babyshower, swan, nude, 0-6 maanden, geboorte, newborn