Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
-29% Knuffeldoekje 3in1 Aqua

FLIPITY FLOPS van het Australische merk OB Designs zijn super leuke 3in1 KNUFFELDOEKJES die al te gebruiken zijn vanaf de geboorte! Flipity Flops zijn zachte pluche knuffeldoekjes met daaraan vast een houten bijtring en de door baby’s felbegeerde labeltjes. FLIPITY FLOPS zijn dan ook ideaal als kraamcadeau voor newborns of babyshowergift voor de aanstaande ouders!

De Flipity Flops 3in1 knuffeldoekjes van OB Designs zijn gewatteerd en met stof overtrokken beanbags waarvan de achterzijde is voorzien van een Creme kleurig pluche materiaal. Bovendien zitten er kleine feel good labeltjes en tags aan het knuffeldoekje waar jouw baby heerlijk op kan sabbelen of zijn tandvlees mee kan ‘krabben’. Doorkomende tandjes kunnen namelijk voor flink wat pijn en jeuk zorgen en dan is het prettig als jouw kindje iets heeft wat hij tegen zijn jeukende tandvlees kan wrijven. De Flipity Flops zijn om te bijten, kauwen/sabbelen en om te knuffelen.  En als je Flipity Flop gewassen moet worden dan doe je dat het beste met een vochtig doekje en laat je jouw Flipity Flop knuffeldoekje aan de lucht drogen. Wil je jouw Flipity Flop buiten drogen dan leg je hem het beste in de schaduw.

Flipity Flops 3in1 knuffeldoekjes zijn stylish en ook nog eens functioneel! Door jouw baby te laten spelen met zijn Flipity Flops help je hem met de ontwikkeling van zijn motorische vaardigheden en een goede oog-handcoördinatie. Daarbij ontwikkelt je baby zijn tastzin met de verschillende materialen die zijn gebruikt voor de Flipity Flops. Voor de productie van de Flipity Flops 3in1 knuffeldoekjes wordt zoveel mogelijk het milieu in acht genomen en wordt waar mogelijk recyclebaar materiaal gebruikt, zo min mogelijk plastic gebruikt en kiezen ze met zorg hun productie plaatsen uit.

De hippe Flipity Flops 3in1 knuffeldoekjes zijn in Jill’s webtique verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Zo is er de beige/ crème kleurig variant met bruine en beige accenten ‘Seed of Life’. De crème kleurige variant met roze en rode accenten wordt ‘Power of Love’ genoemd en de laatste variant, ‘Peace and Harmony’ bestaat uit blauwe en groene accenten.


Pluspunten van de Flipity Flops 3in1 knuffeldoek Aqua:
* geschikt vanaf 0 maanden;
* knuffeldoekje, labeldoekje en bijtring in één;
* gewatteerd knuffeldoekje  met  pluche achterzijde;
* stijlvol grijp – en bijtspeeltje;
* natuurlijk houten bijtring;
* afmeting: 23cm lang;

CADEAUVERPAKKING
Shop direct zo'n kekke cadeauverpakking mee. Je kan de verpakking hier bekijken. 


Shop ook online
Een Flipity Flop 3in1 Knuffeldoekje  is natuurlijk al een mooi kraamcadeau of babyshowergift op zich. Wil je er nog iets extra’s bij doen, kijk dan eens naar de fopspenen van 100% natuurlijk rubber met kek fashion printje of silicone fopspenen in zachte kleuren. En wat denk je van een hippe RVS Pura Kiki Babyfles of liever een babyfles van glas zoals de Lifefactory baby fles.  Ook zijn de DINGaRINGs, van OB Designs verkrijgbaar in Jill’s online boutique. DINGaRINGs zijn 3in1 pluche knuffelbijtringen met 3 functies, namelijk; pluche knuffel, bijtring en rammelaar. Superleuk en praktisch bij doorkomende tandjes zijn de zogenaamde kwijlslabben van Dribble Ons. Een kwijlslab is eigenlijk een hip sjaaltje om jouw baby’s nek die het overtollige zever van jouw baby opvangt. Zo blijven jouw baby’s kleertjes lekker droog.

Knuffeldoekje 3in1 Aqua

  • Merk: OB Designs
  • Model: Flipity Flop aqua
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €13,95
  • €9,95
  • Excl. BTW: €9,95

Beschikbare opties: