Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Milestone Junior Cards
De Junior Cards van Milestone bevat 30 mooie kaarten waarmee je die bijzondere mijlpaalmomenten van dreumes tot kleuter nog leuker vastlegt! De teksten en afbeeldingen van de Junior Cards varieren van het vastleggen van je kindjes verjaardag tot aan de eerste dag op de kleuterschool. Kies een kaart bij de mijlpaal, schrijf de datum erop, maak een foto en je hebt een momentje om nooit te vergeten! Junior Cards  zijn onwijs leuk als cadeautje om te geven voor de eerste verjaardag! 
 
Junior Cards zijn het perfecte cadeautje voor ouders van kindjes van ongeveer 1 tot en met 4 jaar en helpen jou en je kindje met het vieren van de verschillende mijlpalen in jouw kindjes leven. Wanneer je voor het eerst ouders bent dan laten de Junior Cards jou tevens zien welke mijlpalen je kan verwachten van jouw kleine spruit. 
 
De Junior Cards van Milestone worden geleverd in een mooi doosje. In het doosje zitten in totaal 30 voorbedrukte Baby Cards die passen bij de meest voorkomende momenten die een ouder van zijn kind wil vastleggen. Denk aan het zichzelf kunnen aankleden of op het potje gaan. Maar ook de dag waarop je kindje  voor het eerst zonder zijwieltjes fietst maar vergeet ook niet de momenten die voor jou misschien heel gewoon zijn maar voor jouw kindje een enorme mijlpaal zoals het weten wat links of rechts is of kleuren/ vormen herkennen. Speciaal voor deze momenten heeft Milestone  zogenaamde momentkaarten voor je gemaakt. Tevens heeft Milestone speciale Junior Cards gemaakt met de leeftijd van je kindje erop; de leeftijdskaarten
De Junior Cards zijn een opvolger van de Baby Cards en gebruik je eigenlijk heel eenvoudig door een  Junior Card te pakken die bij het moment of de leeftijd van je kindje hoort. Vervolgens schrijf je er natuurlijk de datum op…wel zo handig voor later. Laat je kindje de Junior kaart vasthouden en maak dan  zo snel mogelijk de foto of maak het filmpje.
 
Bijzondere kenmerken van de Baby Cards van Milestone zijn:
* set van 30 kaarten in mooi kartonnen doosje met deksel en handleidingkaart;
* afmeting van de kaarten: 15,5cm x 11,2cm;
* wordt met bio-inkt gedrukt op 240grams FSC;
* in de set vind je onderstaande kaarten:
 
Ik kan me aankleden
Mijn eerste keer bij de kapper
Mijn eerste tandartsbezoek
Ik kan mijn naam schrijven
Ik ben op het potje gegaan
Ik kan een bal gooien en vangen
Ik kan tot 10 tellen
Ik kan springen
Ik kan dansen
Ik kan zelf de trap op en af
Ik herken nu vormen
ik herken nu kleuren
Ik kan helpen met opruimen
Ik kan een liedje zingen
mijn eerste kunstwerk
Ik kan de tafel dekken
Ik kan mijn tanden poetsen
Ik fiets nu zonder zijwieltjes
Ik slaap nu in mijn grote bed
Uit de luiers
Vandaag was mijn eerste schooldag
Ik weet wat rechts en links is
Ik kan een spelletje spelen
Ik kan mijn schoenen aantrekken
Ik kan op mijn driewieler rijden
Ik kan met lepel en vork eten
Ik ben jarig 2,3,4 
Blanco kaart om zelf in te vullen

Milestone Junior Cards

  • €16,95
  • Excl. BTW: €16,95