Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Baby cadeau set Hygge by Suavinex Uniseks| 8-dlg

De Welcome baby Hygge cadeauset van Suavinex is verkrijgbaar in drie heerlijke kleuren namelijk, roze, grijs of mintgroen. Kies een kleur en shop deze set nu als kado voor de babyborrel, babyshower, het geboorte - of kraamfeest! Deze 8-delige baby cadeauset bestaat uit 3 babyflessen in verschillende formaten, een fopspeen, fopspeenbewaardoosje en speenkoord, een melkpoedertoren voor 2 flesvoedingen en een babylepel. Wil je er zeker van zijn dat je deze musthave artikelen in jouw bezit hebt? Shop deze leuke set dan voor jouw eigen babyuitzet. Zo weet je zeker dat jij en je baby een goede start maken.

3 babyflessen
In de Suavinex baby Hygge cadeau set zitten maar liefst 3 verschillende babyflessen. Elke babyfles heeft een andere maatinhoud en ronde silicone flesspeen welke is afgestemd op de zuigbehoefte van jouw baby. Zo is de kleine 150ml babyfles voorzien van een flesspeen die zorgt voor een langzame doorstroom van de melk. Hierdoor is deze zuigfles perfect voor de eerste dagen van een pasgeboren zuigeling. Zit je al meer in het ritme dan volgt de 270ml babyfles met een variabele 3-standen flesspeen waarmee je eenvoudig de toestroomsnelheid van de melk voor jouw baby kunt aanpassen. Is je baby toe aan wat vastere voeding dan is de 360ml fles met een iets grotere speenopening ideaal. Je gebruikt deze dan veelal voor een papje of bijvoorbeeld een smoothie.

Melkpoedertoren
De melkpoedertoren bevat 2 handige melkpoeder doseerbakjes die je tot een toren kunt stapelen. Zo kun je de melkpoeder voor de flesvoeding alvast in rust en zonder afleiding afmeten en in de melkpoedertoren bewaren. Handig voor onderweg en thuis! Wil je meer flesvoedingen kunnen voorbereiden shop dan één of meerdere van onze melkpoederdoosjes of koop de grotere Hygge baby variant in de door jou gewenste kleur.

Fopspeen, speenkoord en fopspeenbewaardoosje
Naast babyflessen vind je ook een fopspeen, een speenkoord en een fopspeenbewaardoosje in deze Hygge welcome baby cadeauset van Suavinex. De fopspeen is geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden en heeft een silicone combi zuiggedeelte. Dit ronde vormloze zuiggedeelte zit altijd goed in je baby’s mond. Geen gedoe met welke kant nou boven of onder moet. Dankzij het bijpassende fopspeenkoord, wat je aan de kleding van je kindje vast kunt klemmen, raak je de fopspeen van je kindje niet snel kwijt. Het fopspeenbewaardoosje zorgt er vervolgens voor dat je de speen van jouw kindje altijd hygiënisch kunt opbergen wanneer hij deze niet gebruikt.

Babylepel
Tot slot tref je nog een stijlvolle babylepel aan met een extra diep eetgedeelte. Dit helpt jouw baby om zijn eten makkelijker van de lepel te eten. 

Baby cadeau set Hygge by Suavinex Uniseks| 8-dlg

  • €49,00
  • Excl. BTW: €49,00

Tags: baby, kraamcadeau, babyshower, babykado, geboortecadeau, fopspeen, combi fopspeen, 0-6 maanden