Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Baby cadeau set Hygge by Suavinex Meisje |8-dlg

Babycadeau set Hygge Roze van Suavinex is het meest uitgebreide welkomstcadeau wat je ouders kunt geven voor hun pasgeboren baby. De Welcome baby Hygge cadeauset van Suavinex bestaat uit maar liefst 8 delen. Shop deze set nu voor jouw eigen babyuitzet of geef deze stijlvolle set als kraamcadeau!

Deze 8-delige baby cadeauset bestaat uit 3 babyflessen van verschillende afmetingen, een fopspeen, fopspeenbewaardoosje en speenkoord, een melkpoedertoren voor 2 flesvoedingen en een babylepel. 

Babyflessen met 3 verschillende inhoudsmaten
In deze stijlvolle roze Suavinex baby Hygge cadeau uitvoering zitten maar liefst 3 babyflessen. Elke babyfles heeft een andere maatinhoud en is voorzien van een ronde vormloze silicone flesspeen die perfect is afgestemd op de zuigbehoefte van jouw baby. De kleinste 150ml babyfles is voorzien van een flesspeen met een langzame doorstroom van de melk. Hierdoor is deze zuigfles ideaal voor de eerste dagen van een pasgeboren baby. Gaat je baby meer drinken of kan je baby al wat beter uit een fles drinken dan gebruik je het beste de 270ml babyfles met een variabele 3-standen flesspeen. De 3-standen flesspeen zorgt ervoor dat je eenvoudig de toestroomsnelheid van de melk voor jouw baby kunt aanpassen. Is je baby toe aan een avondpapje of andere dikkere vloeistof dan is de 360ml fles met een iets grotere speenopening ideaal. Overigens kan je de 360ml (of andere maat babyfles) ook voorzien van een drinktuit voor kindjes vanaf 4 maanden waardoor je nog langer van deze stijlvolle flessen kunt genieten.

Melkpoeder
De melkpoedertoren bevat 2 handige melkpoeder doseerbakjes die je tot een toren kunt stapelen. Zo kun je de melkpoeder voor de flesvoeding alvast in rust en zonder afleiding afmeten en in de melkpoedertoren bewaren. Handig voor onderweg en thuis! Wil je meer flesvoedingen kunnen voorbereiden shop dan één of meerdere van onze melkpoederdoosjes of koop de grotere Hygge baby variant in de door jou gewenste kleur.

Fopspeen, speenkoord en fopspeenbewaardoosje
Naast babyflessen vind je ook een fopspeen, een speenkoord en een fopspeendoosje in deze Hygge welcome baby cadeauset van Suavinex. De fopspeen is geschikt voor pasgeboren baby’s tot ongeveer 6 maanden en heeft een silicone vormloos combi zuiggedeelte. Dit ronde vormloze zuiggedeelte zit altijd goed in je baby’s mond. Geen gedoe met welke kant nou boven of onder moet. Dankzij het bijpassende speenkoord, wat je aan de kleding van je kindje kunt bevestigen, raak je de fopspeen van je kindje niet snel kwijt. Het fopspeendoosje zorgt er vervolgens voor dat je de speen van jouw kindje hygiënisch kunt opbergen.

Babylepel
Tot slot tref je nog een stijlvolle babylepel aan met een extra diep eetgedeelte. Dit helpt jouw baby om zijn eten makkelijker van de lepel te eten. 

Baby cadeau set Hygge by Suavinex Meisje |8-dlg

  • €49,00
  • Excl. BTW: €49,00

Tags: baby, kraamcadeau, babyshower, babykado, geboortecadeau, fopspeen, combi fopspeen, 0-6 maanden